Paderno teräksinen risottokasari 32cm 9,2L

Tuotenro: 1100932

Paderno teräksinen risottokasari 32cm 9,2L

Tuotenro: 1100932

115,00 

Ruostumaton risottokasari jolla ei ole varsinaisia hoito-ohjeita, suosittelemme vain kovaa käyttöä. Teräskasaria voi käyttää kaikilla lämmönlähteillä, mukaan lukien induktiotasolla. Teräskasaria voi käyttää myös uunissa.

Teräskattiloissa on paksu kerrospohja. Teräspohjan välissä on prässättynä alumiinilevy,  joka jakaa lämmön tasaisesti koko astiaan. Kerrospohjan etu ilmenee silloin, kun kattilaa käyttää pohjaa pienemmällä keittolevyllä: alumiinilevyn ansiosta koko pohja lämpenee. Paksu pohja tasoittaa lämpöä ja ehkäisee tarttuvuutta.

Lämpötilan säätö on käytön kannalta tärkeää. Ruostumaton teräspinta ruskistaa huomattavasti matalammissa lämpötiloissa kuin pinnoitetut kollegansa, joten onkin tärkeää laskea paistolämpötiloja välttääkseen pohjaan palamisen ja tarttumisen.

Herkimmissä raaka-aineissa, kuten kana tai vaalea kala, vähennä paistolämpötilaa kolmanneksella totutusta. Korkean valkuaispitoisuuden  sisältäville raaka-aineille, kuten kananmunalle tai valkoiselle kalalle, suositellaan edelleen pinnoitettua keittoastiaa. Valkuaisaineet  tarttuvat teräkseen jo matalissa lämpötiloissa ja siistin paistotuloksen  saavuttaminen on erittäin hankalaa. 

Ruostumattoman teräskasarin voi pestä astianpesukoneessa. Pannulla  voi käyttää sekä muovi-, puu- että metallivälineitä. Kasariin on saatavana kansi.

Huom.näin isoa pannua suosittelemme ainoastaan kaasu- tai induktioliedelle. Muilla liesillä pannu ei välttämättä lämpene kunnolla.

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

5 varastossa

Tuotekuvaus

Ruostumaton risottokasari jolla ei ole varsinaisia hoito-ohjeita, suosittelemme vain kovaa käyttöä. Teräskasaria voi käyttää kaikilla lämmönlähteillä, mukaan lukien induktiotasolla. Teräskasaria voi käyttää myös uunissa.

Teräskattiloissa on paksu kerrospohja. Teräspohjan välissä on prässättynä alumiinilevy,  joka jakaa lämmön tasaisesti koko astiaan. Kerrospohjan etu ilmenee silloin, kun kattilaa käyttää pohjaa pienemmällä keittolevyllä: alumiinilevyn ansiosta koko pohja lämpenee. Paksu pohja tasoittaa lämpöä ja ehkäisee tarttuvuutta.

Lämpötilan säätö on käytön kannalta tärkeää. Ruostumaton teräspinta ruskistaa huomattavasti matalammissa lämpötiloissa kuin pinnoitetut kollegansa, joten onkin tärkeää laskea paistolämpötiloja välttääkseen pohjaan palamisen ja tarttumisen.

Herkimmissä raaka-aineissa, kuten kana tai vaalea kala, vähennä paistolämpötilaa kolmanneksella totutusta. Korkean valkuaispitoisuuden  sisältäville raaka-aineille, kuten kananmunalle tai valkoiselle kalalle, suositellaan edelleen pinnoitettua keittoastiaa. Valkuaisaineet  tarttuvat teräkseen jo matalissa lämpötiloissa ja siistin paistotuloksen  saavuttaminen on erittäin hankalaa. 

Ruostumattoman teräskasarin voi pestä astianpesukoneessa. Pannulla  voi käyttää sekä muovi-, puu- että metallivälineitä. Kasariin on saatavana kansi.

Huom.näin isoa pannua suosittelemme ainoastaan kaasu- tai induktioliedelle. Muilla liesillä pannu ei välttämättä lämpene kunnolla.

Lisätiedot

Valmistaja

PADERNO

Ruostumaton risottokasari jolla ei ole varsinaisia hoito-ohjeita, suosittelemme vain kovaa käyttöä. Teräskasaria voi käyttää kaikilla lämmönlähteillä, mukaan lukien induktiotasolla. Teräskasaria voi käyttää myös uunissa.

Teräskattiloissa on paksu kerrospohja. Teräspohjan välissä on prässättynä alumiinilevy,  joka jakaa lämmön tasaisesti koko astiaan. Kerrospohjan etu ilmenee silloin, kun kattilaa käyttää pohjaa pienemmällä keittolevyllä: alumiinilevyn ansiosta koko pohja lämpenee. Paksu pohja tasoittaa lämpöä ja ehkäisee tarttuvuutta.

Lämpötilan säätö on käytön kannalta tärkeää. Ruostumaton teräspinta ruskistaa huomattavasti matalammissa lämpötiloissa kuin pinnoitetut kollegansa, joten onkin tärkeää laskea paistolämpötiloja välttääkseen pohjaan palamisen ja tarttumisen.

Herkimmissä raaka-aineissa, kuten kana tai vaalea kala, vähennä paistolämpötilaa kolmanneksella totutusta. Korkean valkuaispitoisuuden  sisältäville raaka-aineille, kuten kananmunalle tai valkoiselle kalalle, suositellaan edelleen pinnoitettua keittoastiaa. Valkuaisaineet  tarttuvat teräkseen jo matalissa lämpötiloissa ja siistin paistotuloksen  saavuttaminen on erittäin hankalaa. 

Ruostumattoman teräskasarin voi pestä astianpesukoneessa. Pannulla  voi käyttää sekä muovi-, puu- että metallivälineitä. Kasariin on saatavana kansi.

Huom.näin isoa pannua suosittelemme ainoastaan kaasu- tai induktioliedelle. Muilla liesillä pannu ei välttämättä lämpene kunnolla.

Viimeisimmät tuotteet