Tamahagane San nakiri 16cm

Tuotenro: sn1116

Tamahagane San nakiri 16cm

Tuotenro: sn1116

169,00  126,80 

  • Valmistettu Japanissa
  • Tasainen 16cm terä soveltuu parhaiten vihannesten nk. choppaamiseen
  • Pakkapuinen kahva
  • 3-kerros teräs, joka on taottu n. 2mm paksuuteen
  • Pysyy todella hyvin terässä
  • Loistava tasapaino eli veitsen etu- ja takapaino on tasaisessa suhteessa
  • Kovuus 61HRC
  • Teroituskulma n. 15°

Tamahaganen San -sarjan veitset valmistetaan 3-kerros teräksestä, joka taotaan noin 20mm paksuudesta 2mm paksuuteen. Näissä japanilaisissa veitsissä on ydinteräksenä VG-5, joka pysyy tunnetusti todella hyvin terässä ja on kovuudeltaan n. 61HRC. Ydinterästä suojaamaan on käytetty molemmin puolin SUS-410 ruostumatonta terästä.

Valmistaja: Tamahagane
Materiaali: VG-5 teräs, SUS-410 teräs ja pakkapuu

Ilmainen toimitus yli 50 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 100 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

4 varastossa

Syntymäpäivän kunniaksi tänään 1.12. lähes kaikki tuotteet -25% koko vuorokauden ajan!

Tuotekuvaus

  • Valmistettu Japanissa
  • Tasainen 16cm terä soveltuu parhaiten vihannesten nk. choppaamiseen
  • Pakkapuinen kahva
  • 3-kerros teräs, joka on taottu n. 2mm paksuuteen
  • Pysyy todella hyvin terässä
  • Loistava tasapaino eli veitsen etu- ja takapaino on tasaisessa suhteessa
  • Kovuus 61HRC
  • Teroituskulma n. 15°

Tamahaganen San -sarjan veitset valmistetaan 3-kerros teräksestä, joka taotaan noin 20mm paksuudesta 2mm paksuuteen. Näissä japanilaisissa veitsissä on ydinteräksenä VG-5, joka pysyy tunnetusti todella hyvin terässä ja on kovuudeltaan n. 61HRC. Ydinterästä suojaamaan on käytetty molemmin puolin SUS-410 ruostumatonta terästä.

Valmistaja: Tamahagane
Materiaali: VG-5 teräs, SUS-410 teräs ja pakkapuu

Lisätiedot

Valmistaja

TAMAHAGANE

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

  • Valmistettu Japanissa
  • Tasainen 16cm terä soveltuu parhaiten vihannesten nk. choppaamiseen
  • Pakkapuinen kahva
  • 3-kerros teräs, joka on taottu n. 2mm paksuuteen
  • Pysyy todella hyvin terässä
  • Loistava tasapaino eli veitsen etu- ja takapaino on tasaisessa suhteessa
  • Kovuus 61HRC
  • Teroituskulma n. 15°

Tamahaganen San -sarjan veitset valmistetaan 3-kerros teräksestä, joka taotaan noin 20mm paksuudesta 2mm paksuuteen. Näissä japanilaisissa veitsissä on ydinteräksenä VG-5, joka pysyy tunnetusti todella hyvin terässä ja on kovuudeltaan n. 61HRC. Ydinterästä suojaamaan on käytetty molemmin puolin SUS-410 ruostumatonta terästä.

Valmistaja: Tamahagane
Materiaali: VG-5 teräs, SUS-410 teräs ja pakkapuu

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Viimeisimmät tuotteet