Tuotekuvaus
Makkarasuppilon avulla pursotat lihamyllyllä massaa luonnonsuoleen.
Koko 8 : kauluksen halkaisija n.6,6cm, suun halkaisija n. 2cm.
Tämä malli käy Tre Spaden koon 8 teräksiseen lihamyllyyn ja muihin 8 koon lihamyllyihin. Suosittelemme silti mittaamaan kiinnitysrenkaan kierteiden sisähalkaisijan kokoa valittaessa. Suppilon voi puhdistaa astianpesukoneessa.
Vinkkejä makkarantekoon :
Kahdestaan saa aina paremman lopputuloksen, toinen syöttää massaa ja toinen työskentelee suolen kanssa. Muista ennen massan täyttöä maustaa massa kunnolla ja paista koepala jotta maku on varmasti hyvä; suolaa ja rasvaa unohtamatta. Suosittelemme esim. possun kasleria, se sisältää hyvin rasvaa jo luonnostaan. Pursotusvaiheessa yleensä kannattaa lihamyllystä ottaa pois leikkaava terä sekä reikälevy ja laittaa pelkkä makkarasuppilo tilalle, massa liikkuu paljon nopeammin.