Tuotekuvaus
Victorinoxin Fibrox -kahvainen boning-veitsi, jossa on 15cm pitkä terä.
Veitsellä eroitellaan lihaa luisista lihanpaloista.
Sveitsiläinen Victorinox on yksi Euroopan suurimpia keittiö- ja ammattiveitsien valmistajia. Tehtaan valikoimaan kuuluu n. 400 veistä ja muuta keittiövälinettä. Victorinox-veitset valmistetaan ensiluokkaisesta ruostumattomasta Dauphinox-teräksestä. Veitsiteräksen jatkuvan kehitystyön, viimeisimmän tekniikan ja ankaran laadunvalvonnan ansiosta Victorinox on monien ammattilaisen ykkösvalinta Suomessa ja yli sadassa muussa maassa.
Kaikki Victorinox-veitset hiotaan, teroitetaan ja viimeistellään erittäin teräviksi. Terän lappeilla ei ole leikkauskitkaa lisääviä kynnyksiä. Terän sitkeys ja kovuus (56 HRC) vähentävät teroitustarvetta ja merkitsevät pitkää käyttöikää. Valmistusprosessin lopuksi jokaisen Victorinox-veitsen terävyys varmistetaan lasermittauksella.
Korkeus: 22 mm
Terän pituus: 150mm
Leveys: 36 mm
Paino (netto): 0,125 kg
Paino (brutto): 0,125 kg