Victorinox fileointiveitsi 15cm, fibrox

Tuotenro: 5641315

Victorinox fileointiveitsi 15cm, fibrox

Tuotenro: 5641315

25,00 

Soveltuu erinomaisesti myös perkausveitseksi. Veitsen terä on taipuisa ja 15 cm pitkä. Kalan fileeraukseen sopii kapea, joustavateräinen veitsi: fileen saa tarkasti irti ruodosta. Terä on valmistettu parhaasta ruostumattomasta erikoisveitsiteräksestä. Terä on huipputerävä. Fibrox-kahva on kuituvahvistettua nylonia, joka kestää 150°C:n kuumuuden. Muodoltaan kahva on Victorinoxin mainioksi todettua ammattimallia. Mattapintaisessa kahvassa ote pitää, vaikka kahva olisi märkä tai öljyinenkin. Erä-lehden testivoittaja 2019 – Paras pieni fileointiveitsi.

Sveitsiläinen Victorinox on yksi Euroopan suurimpia keittiö- ja ammattiveitsien valmistajia. Tehtaan valikoimaan kuuluu n. 400 veistä ja muuta keittiövälinettä. Victorinox-veitset valmistetaan ensiluokkaisesta ruostumattomasta Dauphinox-teräksestä. Veitsiteräksen jatkuvan kehitystyön, viimeisimmän tekniikan ja ankaran laadunvalvonnan ansiosta Victorinox on monien  ammattilaisen ykkösvalinta Suomessa ja yli sadassa muussa maassa.

Kaikki Victorinox-veitset hiotaan, teroitetaan ja viimeistellään erittäin teräviksi. Terän lappeilla ei ole leikkauskitkaa lisääviä kynnyksiä. Terän sitkeys ja kovuus (56 HRC) vähentävät teroitustarvetta ja merkitsevät pitkää käyttöikää. Valmistusprosessin lopuksi jokaisen Victorinox-veitsen terävyys varmistetaan lasermittauksella.

Korkeus: 22 mm
Leveys: 22 mm
Paino (netto): 0,108 kg
Paino (brutto): 0,108 kg

Ilmainen toimitus yli 50 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 100 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

4 varastossa

Tuotekuvaus

Soveltuu erinomaisesti myös perkausveitseksi. Veitsen terä on taipuisa ja 15 cm pitkä. Kalan fileeraukseen sopii kapea, joustavateräinen veitsi: fileen saa tarkasti irti ruodosta. Terä on valmistettu parhaasta ruostumattomasta erikoisveitsiteräksestä. Terä on huipputerävä. Fibrox-kahva on kuituvahvistettua nylonia, joka kestää 150°C:n kuumuuden. Muodoltaan kahva on Victorinoxin mainioksi todettua ammattimallia. Mattapintaisessa kahvassa ote pitää, vaikka kahva olisi märkä tai öljyinenkin. Erä-lehden testivoittaja 2019 – Paras pieni fileointiveitsi.

Sveitsiläinen Victorinox on yksi Euroopan suurimpia keittiö- ja ammattiveitsien valmistajia. Tehtaan valikoimaan kuuluu n. 400 veistä ja muuta keittiövälinettä. Victorinox-veitset valmistetaan ensiluokkaisesta ruostumattomasta Dauphinox-teräksestä. Veitsiteräksen jatkuvan kehitystyön, viimeisimmän tekniikan ja ankaran laadunvalvonnan ansiosta Victorinox on monien  ammattilaisen ykkösvalinta Suomessa ja yli sadassa muussa maassa.

Kaikki Victorinox-veitset hiotaan, teroitetaan ja viimeistellään erittäin teräviksi. Terän lappeilla ei ole leikkauskitkaa lisääviä kynnyksiä. Terän sitkeys ja kovuus (56 HRC) vähentävät teroitustarvetta ja merkitsevät pitkää käyttöikää. Valmistusprosessin lopuksi jokaisen Victorinox-veitsen terävyys varmistetaan lasermittauksella.

Korkeus: 22 mm
Leveys: 22 mm
Paino (netto): 0,108 kg
Paino (brutto): 0,108 kg

Lisätiedot

Valmistaja

VICTORINOX

Hoito-ohjeet

Terän teroituskulma: 20°

Jotta veitsesi säilyisi parhaassa mahdollisessa kunnossa pidempään, suosittelemme käsinpesua. Jos kuitenkin haluat laittaa veitsesi astianpesukoneeseen, varmistathan, että terä ei joudu kosketuksiin muiden metallisten keittiövälineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Soveltuu erinomaisesti myös perkausveitseksi. Veitsen terä on taipuisa ja 15 cm pitkä. Kalan fileeraukseen sopii kapea, joustavateräinen veitsi: fileen saa tarkasti irti ruodosta. Terä on valmistettu parhaasta ruostumattomasta erikoisveitsiteräksestä. Terä on huipputerävä. Fibrox-kahva on kuituvahvistettua nylonia, joka kestää 150°C:n kuumuuden. Muodoltaan kahva on Victorinoxin mainioksi todettua ammattimallia. Mattapintaisessa kahvassa ote pitää, vaikka kahva olisi märkä tai öljyinenkin. Erä-lehden testivoittaja 2019 – Paras pieni fileointiveitsi.

Sveitsiläinen Victorinox on yksi Euroopan suurimpia keittiö- ja ammattiveitsien valmistajia. Tehtaan valikoimaan kuuluu n. 400 veistä ja muuta keittiövälinettä. Victorinox-veitset valmistetaan ensiluokkaisesta ruostumattomasta Dauphinox-teräksestä. Veitsiteräksen jatkuvan kehitystyön, viimeisimmän tekniikan ja ankaran laadunvalvonnan ansiosta Victorinox on monien  ammattilaisen ykkösvalinta Suomessa ja yli sadassa muussa maassa.

Kaikki Victorinox-veitset hiotaan, teroitetaan ja viimeistellään erittäin teräviksi. Terän lappeilla ei ole leikkauskitkaa lisääviä kynnyksiä. Terän sitkeys ja kovuus (56 HRC) vähentävät teroitustarvetta ja merkitsevät pitkää käyttöikää. Valmistusprosessin lopuksi jokaisen Victorinox-veitsen terävyys varmistetaan lasermittauksella.

Korkeus: 22 mm
Leveys: 22 mm
Paino (netto): 0,108 kg
Paino (brutto): 0,108 kg

Terän teroituskulma: 20°

Jotta veitsesi säilyisi parhaassa mahdollisessa kunnossa pidempään, suosittelemme käsinpesua. Jos kuitenkin haluat laittaa veitsesi astianpesukoneeseen, varmistathan, että terä ei joudu kosketuksiin muiden metallisten keittiövälineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Viimeisimmät tuotteet