Fileointiveitsissä on yleensä pitkä, joustava terä ja niitä käytetään useimmiten kalojen käsittelyyn, siivuttamiseen sekä kalan nahan irrottamiseen. Pienille kaloille, kuten esim. ahven kannattaa valita fileointiveitsi alle 20cm terällä ja isomille pidemmällä. Hyvä yleismitta fileointiveitsen terälle on 20-24cm.
Näytetään kaikki 14 tulosta
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinSuosittu tuote
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinVarasto loppu - tiedustele saatavuutta
Lue lisääLue LisääHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinVarasto loppu - tiedustele saatavuutta
Lue lisääLue LisääHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriin