Tuotekuvaus
Kiinalaistyylisen kokkiveitsen tunnistaa korkeasta, suorakaiteen muotoisesta terästä. Terä on ohut ja terävä, kuten missä tahansa Victorinox-kokkiveitsessä. Veitsi sopii monenlaiseen käyttöön aina yrttien hienontamisesta kookkaiden kalojen käsittelyyn. Leveällä lappeella taas esimerkiksi valkosipulien murskaaminen käy käden käänteessä ja sen avulla pilkotut raaka-aineet on myös kätevä siirtää leikkuulaudalta pannulle.
Terä on valmistettu ensiluokkaisesta, tarkoitukseensa parhaalla mahdollisella tavalla sopivasta terässeoksesta. Lopputuloksena on kestävä veitsi, joka pysyy pitkään terävänä teroitusten välillä. Hygieeninen Fibrox-kahva on muotoiltu ammattikäytön ergonomiavaatimukset huomioiden ja luistamattomana siitä saa turvallisen, pitävän otteen jopa märillä käsillä.
Sveitsiläinen Victorinox on yksi Euroopan suurimpia keittiö- ja ammattiveitsien valmistajia. Tehtaan valikoimaan kuuluu n. 400 veistä ja muuta keittiövälinettä. Victorinox-veitset valmistetaan ensiluokkaisesta ruostumattomasta Dauphinox-teräksestä. Veitsiteräksen jatkuvan kehitystyön, viimeisimmän tekniikan ja ankaran laadunvalvonnan ansiosta Victorinox on monien ammattilaisen ykkösvalinta Suomessa ja yli sadassa muussa maassa.
Kaikki Victorinox-veitset hiotaan, teroitetaan ja viimeistellään erittäin teräviksi. Terän lappeilla ei ole leikkauskitkaa lisääviä kynnyksiä. Terän sitkeys ja kovuus (56 HRC) vähentävät teroitustarvetta ja merkitsevät pitkää käyttöikää. Valmistusprosessin lopuksi jokaisen Victorinox-veitsen terävyys varmistetaan lasermittauksella.
Leveys: 80 mm
Paino (netto): 0,273 kg
Paino (brutto): 0,273 kg