Victorinox kokkiveitsi 25cm, fibrox

Tuotenro: 5200325

Victorinox kokkiveitsi 25cm, fibrox

Tuotenro: 5200325

59,00 

Victorinoxin Fibrox -kahvainen korkeateräinen kokkiveitsi, jossa 25cm pitkä terä.

  • Astetta kookkaampi kokkiveitsi, joka soveltuu hyvin esimerkiksi isojen kalojen ja lihafileiden siististi leikkaamiseen
  • Kokonaiset kaalit, salaattikerät, kurpitsat ja vastaavat isommat kasvikset on myös helpompi leikata pitkäteräisellä veitsellä
  • Pitkän terän ansiosta leikkausjälki pysyy tasaisena
  • Tämä koko on useammin ammattikokkien suosiossa, kun taas useimpiin kotikeittiön tarpeisiin näppärämpi valinta on 20cm tai alle terä. 

Sveitsiläinen Victorinox on yksi Euroopan suurimpia keittiö- ja ammattiveitsien valmistajia. Tehtaan valikoimaan kuuluu n. 400 veistä ja muuta keittiövälinettä. Victorinox-veitset valmistetaan ensiluokkaisesta ruostumattomasta Dauphinox-teräksestä. Veitsiteräksen jatkuvan kehitystyön, viimeisimmän tekniikan ja ankaran laadunvalvonnan ansiosta Victorinox on monien ammattilaisen ykkösvalinta Suomessa ja yli sadassa muussa maassa.

Kaikki Victorinox-veitset hiotaan, teroitetaan ja viimeistellään erittäin teräviksi. Terän lappeilla ei ole leikkauskitkaa lisääviä kynnyksiä. Terän sitkeys ja kovuus (56 HRC) vähentävät teroitustarvetta ja merkitsevät pitkää käyttöikää. Valmistusprosessin lopuksi jokaisen Victorinox-veitsen terävyys varmistetaan lasermittauksella.

Korkeus: 20 mm
Terän pituus: 250mm
Leveys: 56 mm
Paino (netto): 0,2 kg
Paino (brutto): 0,21 kg

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

10 varastossa

Tuotekuvaus

Victorinoxin Fibrox -kahvainen korkeateräinen kokkiveitsi, jossa 25cm pitkä terä.

  • Astetta kookkaampi kokkiveitsi, joka soveltuu hyvin esimerkiksi isojen kalojen ja lihafileiden siististi leikkaamiseen
  • Kokonaiset kaalit, salaattikerät, kurpitsat ja vastaavat isommat kasvikset on myös helpompi leikata pitkäteräisellä veitsellä
  • Pitkän terän ansiosta leikkausjälki pysyy tasaisena
  • Tämä koko on useammin ammattikokkien suosiossa, kun taas useimpiin kotikeittiön tarpeisiin näppärämpi valinta on 20cm tai alle terä. 

Sveitsiläinen Victorinox on yksi Euroopan suurimpia keittiö- ja ammattiveitsien valmistajia. Tehtaan valikoimaan kuuluu n. 400 veistä ja muuta keittiövälinettä. Victorinox-veitset valmistetaan ensiluokkaisesta ruostumattomasta Dauphinox-teräksestä. Veitsiteräksen jatkuvan kehitystyön, viimeisimmän tekniikan ja ankaran laadunvalvonnan ansiosta Victorinox on monien ammattilaisen ykkösvalinta Suomessa ja yli sadassa muussa maassa.

Kaikki Victorinox-veitset hiotaan, teroitetaan ja viimeistellään erittäin teräviksi. Terän lappeilla ei ole leikkauskitkaa lisääviä kynnyksiä. Terän sitkeys ja kovuus (56 HRC) vähentävät teroitustarvetta ja merkitsevät pitkää käyttöikää. Valmistusprosessin lopuksi jokaisen Victorinox-veitsen terävyys varmistetaan lasermittauksella.

Korkeus: 20 mm
Terän pituus: 250mm
Leveys: 56 mm
Paino (netto): 0,2 kg
Paino (brutto): 0,21 kg

Lisätiedot

Valmistaja

VICTORINOX

Hoito-ohjeet

Terän teroituskulma: 20°

Jotta veitsesi säilyisi parhaassa mahdollisessa kunnossa pidempään, suosittelemme käsinpesua. Jos kuitenkin haluat laittaa veitsesi astianpesukoneeseen, varmistathan, että terä ei joudu kosketuksiin muiden metallisten keittiövälineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Victorinoxin Fibrox -kahvainen korkeateräinen kokkiveitsi, jossa 25cm pitkä terä.

  • Astetta kookkaampi kokkiveitsi, joka soveltuu hyvin esimerkiksi isojen kalojen ja lihafileiden siististi leikkaamiseen
  • Kokonaiset kaalit, salaattikerät, kurpitsat ja vastaavat isommat kasvikset on myös helpompi leikata pitkäteräisellä veitsellä
  • Pitkän terän ansiosta leikkausjälki pysyy tasaisena
  • Tämä koko on useammin ammattikokkien suosiossa, kun taas useimpiin kotikeittiön tarpeisiin näppärämpi valinta on 20cm tai alle terä. 

Sveitsiläinen Victorinox on yksi Euroopan suurimpia keittiö- ja ammattiveitsien valmistajia. Tehtaan valikoimaan kuuluu n. 400 veistä ja muuta keittiövälinettä. Victorinox-veitset valmistetaan ensiluokkaisesta ruostumattomasta Dauphinox-teräksestä. Veitsiteräksen jatkuvan kehitystyön, viimeisimmän tekniikan ja ankaran laadunvalvonnan ansiosta Victorinox on monien ammattilaisen ykkösvalinta Suomessa ja yli sadassa muussa maassa.

Kaikki Victorinox-veitset hiotaan, teroitetaan ja viimeistellään erittäin teräviksi. Terän lappeilla ei ole leikkauskitkaa lisääviä kynnyksiä. Terän sitkeys ja kovuus (56 HRC) vähentävät teroitustarvetta ja merkitsevät pitkää käyttöikää. Valmistusprosessin lopuksi jokaisen Victorinox-veitsen terävyys varmistetaan lasermittauksella.

Korkeus: 20 mm
Terän pituus: 250mm
Leveys: 56 mm
Paino (netto): 0,2 kg
Paino (brutto): 0,21 kg

Terän teroituskulma: 20°

Jotta veitsesi säilyisi parhaassa mahdollisessa kunnossa pidempään, suosittelemme käsinpesua. Jos kuitenkin haluat laittaa veitsesi astianpesukoneeseen, varmistathan, että terä ei joudu kosketuksiin muiden metallisten keittiövälineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Viimeisimmät tuotteet