Westmark makkarasuppilot koko 5

Tuotenro: 14932230

Westmark makkarasuppilot koko 5

Tuotenro: 14932230

8,50 

Makkarasuppilon avulla pursotat lihamyllyllä massaa luonnonsuoleen.
Saatavilla on kolmea eri kokoa :
Koko 5 : kauluksen halkaisija n.6cm
Koko 8 : kauluksen halkaisija n.7cm
Koko 10 : kauluksen halkaisija n.7,7cm

Jokainen setti sisältää kolme erikokoista suutinta eri suolille.
Koko 5 käy yleensä parhaiten sähköisiin kotikäyttöisiin lihamyllyihin.
Suosittelemme mittaamaan kiinnitysrenkaan kierteiden sisähalkaisijan kokoa valittaessa!

Vinkkejä makkarantekoon :
Kahdestaan saa aina paremman lopputuloksen, toinen syöttää massaa ja toinen työskentelee suolen kanssa.
Muista ennen massan täyttöä maustaa massa kunnolla ja paista koepala jotta maku on varmasti hyvä; suolaa ja rasvaa unohtamatta.
Itse suosittelemme esim. possun kasleria, se sisältää hyvin rasvaa jo luonnostaan!
Pursotusvaiheessa yleensä kannattaa lihamyllystä ottaa pois leikkaava terä sekä reikälevy ja laittaa pelkkä makkarasuppilo tilalle, massa liikkuu paljon nopeammin.

Ilmainen toimitus yli 50 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 100 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

9 varastossa

Tuotekuvaus

Makkarasuppilon avulla pursotat lihamyllyllä massaa luonnonsuoleen.
Saatavilla on kolmea eri kokoa :
Koko 5 : kauluksen halkaisija n.6cm
Koko 8 : kauluksen halkaisija n.7cm
Koko 10 : kauluksen halkaisija n.7,7cm

Jokainen setti sisältää kolme erikokoista suutinta eri suolille.
Koko 5 käy yleensä parhaiten sähköisiin kotikäyttöisiin lihamyllyihin.
Suosittelemme mittaamaan kiinnitysrenkaan kierteiden sisähalkaisijan kokoa valittaessa!

Vinkkejä makkarantekoon :
Kahdestaan saa aina paremman lopputuloksen, toinen syöttää massaa ja toinen työskentelee suolen kanssa.
Muista ennen massan täyttöä maustaa massa kunnolla ja paista koepala jotta maku on varmasti hyvä; suolaa ja rasvaa unohtamatta.
Itse suosittelemme esim. possun kasleria, se sisältää hyvin rasvaa jo luonnostaan!
Pursotusvaiheessa yleensä kannattaa lihamyllystä ottaa pois leikkaava terä sekä reikälevy ja laittaa pelkkä makkarasuppilo tilalle, massa liikkuu paljon nopeammin.

Lisätiedot

Valmistaja

WESTMARK

Makkarasuppilon avulla pursotat lihamyllyllä massaa luonnonsuoleen.
Saatavilla on kolmea eri kokoa :
Koko 5 : kauluksen halkaisija n.6cm
Koko 8 : kauluksen halkaisija n.7cm
Koko 10 : kauluksen halkaisija n.7,7cm

Jokainen setti sisältää kolme erikokoista suutinta eri suolille.
Koko 5 käy yleensä parhaiten sähköisiin kotikäyttöisiin lihamyllyihin.
Suosittelemme mittaamaan kiinnitysrenkaan kierteiden sisähalkaisijan kokoa valittaessa!

Vinkkejä makkarantekoon :
Kahdestaan saa aina paremman lopputuloksen, toinen syöttää massaa ja toinen työskentelee suolen kanssa.
Muista ennen massan täyttöä maustaa massa kunnolla ja paista koepala jotta maku on varmasti hyvä; suolaa ja rasvaa unohtamatta.
Itse suosittelemme esim. possun kasleria, se sisältää hyvin rasvaa jo luonnostaan!
Pursotusvaiheessa yleensä kannattaa lihamyllystä ottaa pois leikkaava terä sekä reikälevy ja laittaa pelkkä makkarasuppilo tilalle, massa liikkuu paljon nopeammin.

Viimeisimmät tuotteet