Westmark spätzlerauta pyöreä terästä

Tuotenro: 61212270

Westmark spätzlerauta pyöreä terästä

Tuotenro: 61212270

17,90 

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu spätzlerauta, jossa pyöreät reiät

Hyvä ja Suomessa hieman tuntemattomampi spätzle on monille Keski-Euroopan matkaajille tuttu lisuke. Pastan kaltainen, hieman juoksevammasta taikinasta keitetty spätzle paistetaan vielä pannulla keittämisen jälkeen. Näin saavutetaan kullanruskea pinta, jolloin koostumus ja maku ovat miellyttävät.

Spätzleresepti:

  • 500 grammaa vehnäjauhoja
  • 3 dl vettä
  • 5 kanamunaa
  • 1 tl suolaa
  • Voita paistamiseen

 

  1. Riko kananmunista rakenne ja lisää jauhot ja suola.
  2. Lisää puolet vesimäärästä ja vatkaa taikina tasaiseksi.
  3. Lisää loppu vedestä hiljalleen sekoittaen, kunnes taikina on tasaista ja hieman sitkostunutta.
  4. Kuumenna reilu kattilallinen vettä ja lisää keitinveteen suolaa.
  5. Annostele taikina spätzlerautaan ja liikuttele edestakaisin, jolloin reiät annostelevat halutunkokoiset spätzlepalat.
  6. Keitä pari minuuttia ja nostele reikäkauhalla valumaan.

 

Paista spätzleihin pannussa kullanruskea pinta ja tarjoile kuumana.

Spätzlerauta on  konepesunkestävä.

 

Valmistaja: Westmark
Mitat: 31,5 x 10,8 x 7 cm
Materiaali: Ruostumaton teräs

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

5 varastossa

Tuotekuvaus

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu spätzlerauta, jossa pyöreät reiät

Hyvä ja Suomessa hieman tuntemattomampi spätzle on monille Keski-Euroopan matkaajille tuttu lisuke. Pastan kaltainen, hieman juoksevammasta taikinasta keitetty spätzle paistetaan vielä pannulla keittämisen jälkeen. Näin saavutetaan kullanruskea pinta, jolloin koostumus ja maku ovat miellyttävät.

Spätzleresepti:

  • 500 grammaa vehnäjauhoja
  • 3 dl vettä
  • 5 kanamunaa
  • 1 tl suolaa
  • Voita paistamiseen

 

  1. Riko kananmunista rakenne ja lisää jauhot ja suola.
  2. Lisää puolet vesimäärästä ja vatkaa taikina tasaiseksi.
  3. Lisää loppu vedestä hiljalleen sekoittaen, kunnes taikina on tasaista ja hieman sitkostunutta.
  4. Kuumenna reilu kattilallinen vettä ja lisää keitinveteen suolaa.
  5. Annostele taikina spätzlerautaan ja liikuttele edestakaisin, jolloin reiät annostelevat halutunkokoiset spätzlepalat.
  6. Keitä pari minuuttia ja nostele reikäkauhalla valumaan.

 

Paista spätzleihin pannussa kullanruskea pinta ja tarjoile kuumana.

Spätzlerauta on  konepesunkestävä.

 

Valmistaja: Westmark
Mitat: 31,5 x 10,8 x 7 cm
Materiaali: Ruostumaton teräs

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu spätzlerauta, jossa pyöreät reiät

Hyvä ja Suomessa hieman tuntemattomampi spätzle on monille Keski-Euroopan matkaajille tuttu lisuke. Pastan kaltainen, hieman juoksevammasta taikinasta keitetty spätzle paistetaan vielä pannulla keittämisen jälkeen. Näin saavutetaan kullanruskea pinta, jolloin koostumus ja maku ovat miellyttävät.

Spätzleresepti:

  • 500 grammaa vehnäjauhoja
  • 3 dl vettä
  • 5 kanamunaa
  • 1 tl suolaa
  • Voita paistamiseen
 
  1. Riko kananmunista rakenne ja lisää jauhot ja suola.
  2. Lisää puolet vesimäärästä ja vatkaa taikina tasaiseksi.
  3. Lisää loppu vedestä hiljalleen sekoittaen, kunnes taikina on tasaista ja hieman sitkostunutta.
  4. Kuumenna reilu kattilallinen vettä ja lisää keitinveteen suolaa.
  5. Annostele taikina spätzlerautaan ja liikuttele edestakaisin, jolloin reiät annostelevat halutunkokoiset spätzlepalat.
  6. Keitä pari minuuttia ja nostele reikäkauhalla valumaan.
  Paista spätzleihin pannussa kullanruskea pinta ja tarjoile kuumana. Spätzlerauta on  konepesunkestävä.   Valmistaja: Westmark Mitat: 31,5 x 10,8 x 7 cm Materiaali: Ruostumaton teräs