Yaxell Hana kokkiveitsi 20 cm

Tuotenro: 34800

Uutuus

Yaxell Hana kokkiveitsi 20 cm

Tuotenro: 34800

119,00 

Japanilainen kokkiveitsi Yaxell Hana on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. Kokkiveitsen kolmikerroksinen terä on taottu kromista, molybdeenistä ja vanadiinista koostuvasta Movax Superior teräksestä ja rungon molemmin puolin on taottu kerros korkealaatuista japanilaista ruostumatonta terästä. Kestävä perinteinen kahdeksankulmainen kahva on valmistettu pakkapuusta. Kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C58.

  • 20cm terä on tyypillinen valinta keittiön yleisveitseksi
  • Tällä veitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Tyylikäs käteenistuva kahdeksankulmainen pakkapuu-kahva
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 58 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

53 varastossa

Tuotekuvaus

Japanilainen kokkiveitsi Yaxell Hana on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. Kokkiveitsen kolmikerroksinen terä on taottu kromista, molybdeenistä ja vanadiinista koostuvasta Movax Superior teräksestä ja rungon molemmin puolin on taottu kerros korkealaatuista japanilaista ruostumatonta terästä. Kestävä perinteinen kahdeksankulmainen kahva on valmistettu pakkapuusta. Kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C58.

  • 20cm terä on tyypillinen valinta keittiön yleisveitseksi
  • Tällä veitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Tyylikäs käteenistuva kahdeksankulmainen pakkapuu-kahva
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 58 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yaxell Hana kokkiveitsi 20 cm”

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

 

Japanilainen kokkiveitsi Yaxell Hana on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. Kokkiveitsen kolmikerroksinen terä on taottu kromista, molybdeenistä ja vanadiinista koostuvasta Movax Superior teräksestä ja rungon molemmin puolin on taottu kerros korkealaatuista japanilaista ruostumatonta terästä. Kestävä perinteinen kahdeksankulmainen kahva on valmistettu pakkapuusta. Kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C58.
  • 20cm terä on tyypillinen valinta keittiön yleisveitseksi
  • Tällä veitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Tyylikäs käteenistuva kahdeksankulmainen pakkapuu-kahva
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 58 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.