Tuotekuvaus
Japanilainen kokkiveitsi Yaxell Ketu on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. Kolmikerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Kokkiveitsen terä on yhtä hienoimmista teräslaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63
- 20cm terä on tyypillinen valinta kokkiveitseksi
- Tällä kokkiveitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
- Hyvin käteen istuva pyöreähkö kahva on valmistettu pakkapuusta
- 3 kerrosta taontaa
- Kovuus 63 HRC
- Teroituskulma 10°
- Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin
Arviot
Arvosteluja ei vielä ole