Yaxell Ketu kokkiveitsi 20cm

Tuotenro: 34900

Uutuus

Yaxell Ketu kokkiveitsi 20cm

Tuotenro: 34900

259,00 

Japanilainen kokkiveitsi Yaxell Ketu on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. Kolmikerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Kokkiveitsen terä on yhtä hienoimmista teräslaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63

  • 20cm terä on tyypillinen valinta kokkiveitseksi
  • Tällä kokkiveitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Hyvin käteen istuva pyöreähkö kahva on valmistettu pakkapuusta
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

35 varastossa

Tuotekuvaus

Japanilainen kokkiveitsi Yaxell Ketu on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. Kolmikerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Kokkiveitsen terä on yhtä hienoimmista teräslaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63

  • 20cm terä on tyypillinen valinta kokkiveitseksi
  • Tällä kokkiveitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Hyvin käteen istuva pyöreähkö kahva on valmistettu pakkapuusta
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Lisätiedot

Valmistaja

YAXELL

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yaxell Ketu kokkiveitsi 20cm”

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Japanilainen kokkiveitsi Yaxell Ketu on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. Kolmikerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Kokkiveitsen terä on yhtä hienoimmista teräslaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63
  • 20cm terä on tyypillinen valinta kokkiveitseksi
  • Tällä kokkiveitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Hyvin käteen istuva pyöreähkö kahva on valmistettu pakkapuusta
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.