Yaxell Ketu santoku kokkiveitsi 16,5cm

Tuotenro: 34901

Uutuus

Yaxell Ketu santoku kokkiveitsi 16,5cm

Tuotenro: 34901

259,00 

Japanilainen santokuveitsi Yaxell Ketu on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. Kolmikerroksiseen santokuveitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Santokuveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista teräslaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63

  • Santokuveitsi 16,5cm terällä on hyvä valinta keittiön yleisveitseksi
  • Tällä santokuveitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Kokonsa puolesta santokuveitsi on helppo hallita ja sopii tarkempaankin työskentelyyn
  • Hyvin käteen istuva pyöreähkö pakkapuu-kahva
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

30 varastossa

Tuotekuvaus

Japanilainen santokuveitsi Yaxell Ketu on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. Kolmikerroksiseen santokuveitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Santokuveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista teräslaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63

  • Santokuveitsi 16,5cm terällä on hyvä valinta keittiön yleisveitseksi
  • Tällä santokuveitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Kokonsa puolesta santokuveitsi on helppo hallita ja sopii tarkempaankin työskentelyyn
  • Hyvin käteen istuva pyöreähkö pakkapuu-kahva
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Lisätiedot

Valmistaja

YAXELL

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yaxell Ketu santoku kokkiveitsi 16,5cm”

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Japanilainen santokuveitsi Yaxell Ketu on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. Kolmikerroksiseen santokuveitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Santokuveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista teräslaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63
  • Santokuveitsi 16,5cm terällä on hyvä valinta keittiön yleisveitseksi
  • Tällä santokuveitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Kokonsa puolesta santokuveitsi on helppo hallita ja sopii tarkempaankin työskentelyyn
  • Hyvin käteen istuva pyöreähkö pakkapuu-kahva
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.