Yaxell Ketu vihannesveitsi 10cm

Tuotenro: 34935

Uutuus

Yaxell Ketu vihannesveitsi 10cm

Tuotenro: 34935

179,00 

Japanilainen vihannesveitsi Yaxell Ketu on valmistettu perinteisellä kerrostaontamenetelmällä. Kolmikerroksiseen vihannesveitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Vihannesveitsi Ketu edustaa yhtä hienoimmista teräslaaduista ja metallin kovuus terässä on Rockwellin asteikolla huikeat C63.

  • Vihannesveitsi 10cm terällä
  • Hyvin käteen sopiva pyöreähkö pakkapuu-kahva
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

27 varastossa

Tuotekuvaus

Japanilainen vihannesveitsi Yaxell Ketu on valmistettu perinteisellä kerrostaontamenetelmällä. Kolmikerroksiseen vihannesveitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Vihannesveitsi Ketu edustaa yhtä hienoimmista teräslaaduista ja metallin kovuus terässä on Rockwellin asteikolla huikeat C63.

  • Vihannesveitsi 10cm terällä
  • Hyvin käteen sopiva pyöreähkö pakkapuu-kahva
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Lisätiedot

Valmistaja

YAXELL

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yaxell Ketu vihannesveitsi 10cm”

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Japanilainen vihannesveitsi Yaxell Ketu on valmistettu perinteisellä kerrostaontamenetelmällä. Kolmikerroksiseen vihannesveitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Vihannesveitsi Ketu edustaa yhtä hienoimmista teräslaaduista ja metallin kovuus terässä on Rockwellin asteikolla huikeat C63.
  • Vihannesveitsi 10cm terällä
  • Hyvin käteen sopiva pyöreähkö pakkapuu-kahva
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.