Yaxell Ran Kiinalainen kokkiveitsi 18cm

Tuotenro: 36019

Yaxell Ran Kiinalainen kokkiveitsi 18cm

Tuotenro: 36019

299,00 

Kiinalainen kokkiveitsi Yaxell Ran Damascus on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. Japanilaiseen 69-kerroksiseen kokkiveitseen on rungon molemmin puolin taottu 34 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Kokkiveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.

  • Kiinalainen kokkiveitsi korkealla 18cm terällä
  • Tasaisen terän takia soveltuu parhaiten ns. choppaamiseen eli naputtavaan leikkaustyyliin
  • 69 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • HUOM! Yhdennäköisyydestä huolimatta tämä ei ole lihakirves 
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

20 varastossa

Tuotekuvaus

Kiinalainen kokkiveitsi Yaxell Ran Damascus on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. Japanilaiseen 69-kerroksiseen kokkiveitseen on rungon molemmin puolin taottu 34 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Kokkiveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.

  • Kiinalainen kokkiveitsi korkealla 18cm terällä
  • Tasaisen terän takia soveltuu parhaiten ns. choppaamiseen eli naputtavaan leikkaustyyliin
  • 69 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • HUOM! Yhdennäköisyydestä huolimatta tämä ei ole lihakirves 
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Lisätiedot

Valmistaja

YAXELL

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Kiinalainen kokkiveitsi Yaxell Ran Damascus on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. Japanilaiseen 69-kerroksiseen kokkiveitseen on rungon molemmin puolin taottu 34 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Kokkiveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.
  • Kiinalainen kokkiveitsi korkealla 18cm terällä
  • Tasaisen terän takia soveltuu parhaiten ns. choppaamiseen eli naputtavaan leikkaustyyliin
  • 69 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • HUOM! Yhdennäköisyydestä huolimatta tämä ei ole lihakirves 
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.