Yaxell Ran Kiinalainen kokkiveitsi 18cm

Tuotenro: 36019

Yaxell Ran Kiinalainen kokkiveitsi 18cm

Tuotenro: 36019

299,00 

Japanilaiset Ran Damascus ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja.  69-kerroksiseen veitseen on rungon molemmin puolin taottu 34 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.

  • Kiinalainen kokkiveitsi korkealla 18cm terällä
  • Tasaisen terän takia soveltuu parhaiten ns. choppaamiseen eli naputtavaan leikkaustyyliin
  • 69 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • HUOM! Yhdennäköisyydestä huolimatta tämä ei ole lihakirves 
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 50 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 100 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

7 varastossa

Tuotekuvaus

Japanilaiset Ran Damascus ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja.  69-kerroksiseen veitseen on rungon molemmin puolin taottu 34 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.

  • Kiinalainen kokkiveitsi korkealla 18cm terällä
  • Tasaisen terän takia soveltuu parhaiten ns. choppaamiseen eli naputtavaan leikkaustyyliin
  • 69 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • HUOM! Yhdennäköisyydestä huolimatta tämä ei ole lihakirves 
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Lisätiedot

Valmistaja

YAXELL

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Japanilaiset Ran Damascus ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja.  69-kerroksiseen veitseen on rungon molemmin puolin taottu 34 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.

  • Kiinalainen kokkiveitsi korkealla 18cm terällä
  • Tasaisen terän takia soveltuu parhaiten ns. choppaamiseen eli naputtavaan leikkaustyyliin
  • 69 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • HUOM! Yhdennäköisyydestä huolimatta tämä ei ole lihakirves 
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.