Tuotekuvaus
Japanilainen kokkiveitsi Yaxell Ran on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. 69-kerroksiseen kokkiveitseen on rungon molemmin puolin taottu 34 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Kokkiveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.
- Astetta kookkaampi kokkiveitsi, joka soveltuu hyvin esimerkiksi isojen kalojen ja lihafileiden siististi leikkaamiseen
- Kokonaiset kaalit, salaattikerät, kurpitsat ja vastaavat isommat kasvikset on myös helpompi leikata pitkäteräisellä veitsellä
- Pitkän terän ansiosta leikkausjälki pysyy tasaisena
- Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
- 69 kerrosta taontaa
- Kovuus 61 HRC
- Teroituskulma 10°
- Tämä koko on useammin ammattikokkien suosiossa, kun taas useimpiin kotikeittiön tarpeisiin näppärämpi valinta on 20cm tai alle terä
- Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin