Yaxell Ran paistiveitsi 23cm

Tuotenro: 36039ran

Yaxell Ran paistiveitsi 23cm

Tuotenro: 36039ran

209,00 

Japanilainen paistiveitsi Yaxell Ran on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. 69-kerroksiseen paistiveitseen on rungon molemmin puolin taottu 34 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Paistiveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.

  • Pitkäteräinen paistiveitsi kypsien lihojen siivuttamiseen
  • Tämä terämalli sopii hyvin myös sashimin leikkaamiseen
  • 69 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

30 varastossa

Tuotekuvaus

Japanilainen paistiveitsi Yaxell Ran on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. 69-kerroksiseen paistiveitseen on rungon molemmin puolin taottu 34 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Paistiveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.

  • Pitkäteräinen paistiveitsi kypsien lihojen siivuttamiseen
  • Tämä terämalli sopii hyvin myös sashimin leikkaamiseen
  • 69 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Lisätiedot

Valmistaja

YAXELL

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yaxell Ran paistiveitsi 23cm”

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Japanilainen paistiveitsi Yaxell Ran on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. 69-kerroksiseen paistiveitseen on rungon molemmin puolin taottu 34 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Paistiveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.
  • Pitkäteräinen paistiveitsi kypsien lihojen siivuttamiseen
  • Tämä terämalli sopii hyvin myös sashimin leikkaamiseen
  • 69 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.