Yaxell Ran santoku kokkiveitsi 16,5cm

Tuotenro: 36001

Suosittu tuote

Yaxell Ran santoku kokkiveitsi 16,5cm

Tuotenro: 36001

189,00 

Japanilainen santokuveitsi Yaxell Ran on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. 69-kerroksiseen santoku veitseen on rungon molemmin puolin taottu 34 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Santokuveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista teräslaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.

  • Santoku 16,5cm terällä on hyvä valinta keittiön yleisveitseksi
  • Tällä santokuveitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Kokonsa puolesta santoku on helppo hallita ja sopii tarkempaankin työskentelyyn
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 69 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

99 varastossa

Tuotekuvaus

Japanilainen santokuveitsi Yaxell Ran on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. 69-kerroksiseen santoku veitseen on rungon molemmin puolin taottu 34 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Santokuveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista teräslaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.

  • Santoku 16,5cm terällä on hyvä valinta keittiön yleisveitseksi
  • Tällä santokuveitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Kokonsa puolesta santoku on helppo hallita ja sopii tarkempaankin työskentelyyn
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 69 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Lisätiedot

Valmistaja

YAXELL

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Japanilainen santokuveitsi Yaxell Ran on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. 69-kerroksiseen santoku veitseen on rungon molemmin puolin taottu 34 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Santokuveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista teräslaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.
  • Santoku 16,5cm terällä on hyvä valinta keittiön yleisveitseksi
  • Tällä santokuveitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Kokonsa puolesta santoku on helppo hallita ja sopii tarkempaankin työskentelyyn
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 69 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.