Yaxell Super Gou kokkiveitsi 20cm

Tuotenro: 37100

Yaxell Super Gou kokkiveitsi 20cm

Tuotenro: 37100

449,00 

Japanilainen kokkiveitsi Yaxell Super Gou on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. 161 kerroksiseen kokkiveitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu 80 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63.

Kokkiveitsen kahvan materiaali on punertavan musta micarta, eli laminoitu kangas. Micarta näyttää puulta, mutta huomattavasti paremmin kosteutta kestävää. Super Gou kokkiveitsi on pakattu tyylikkääseen lahjalaatikkoon.

  • 20cm terä on tyypillinen valinta keittiön kokkiveitseksi
  • Tällä kokkiveitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 161 kerrosta taontaa
  • Terän kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

6 varastossa

Tuotekuvaus

Japanilainen kokkiveitsi Yaxell Super Gou on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. 161 kerroksiseen kokkiveitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu 80 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63.

Kokkiveitsen kahvan materiaali on punertavan musta micarta, eli laminoitu kangas. Micarta näyttää puulta, mutta huomattavasti paremmin kosteutta kestävää. Super Gou kokkiveitsi on pakattu tyylikkääseen lahjalaatikkoon.

  • 20cm terä on tyypillinen valinta keittiön kokkiveitseksi
  • Tällä kokkiveitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 161 kerrosta taontaa
  • Terän kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Lisätiedot

Valmistaja

YAXELL

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Japanilainen kokkiveitsi Yaxell Super Gou on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. 161 kerroksiseen kokkiveitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu 80 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63. Kokkiveitsen kahvan materiaali on punertavan musta micarta, eli laminoitu kangas. Micarta näyttää puulta, mutta huomattavasti paremmin kosteutta kestävää. Super Gou kokkiveitsi on pakattu tyylikkääseen lahjalaatikkoon.
  • 20cm terä on tyypillinen valinta keittiön kokkiveitseksi
  • Tällä kokkiveitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 161 kerrosta taontaa
  • Terän kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.