Yaxell Super Gou kokkiveitsi 25cm

Tuotenro: 37110

Yaxell Super Gou kokkiveitsi 25cm

Tuotenro: 37110

469,00 

Japanilaiset Super Gou -veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 161 kerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu 80 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63.

Kahvan materiaali on punertavan musta micarta, eli laminoitu kangas. Micarta näyttää puulta, mutta huomattavasti paremmin kosteutta kestävää. Super Gou -veitset ovat pakattu tyylikkäisiin lahjalaatikoihin.

  • Astetta kookkaampi kokkiveitsi, joka soveltuu hyvin esimerkiksi isojen kalojen ja lihafileiden siististi leikkaamiseen
  • Kokonaiset kaalit, salaattikerät, kurpitsat ja vastaavat isommat kasvikset on myös helpompi leikata pitkäteräisellä veitsellä
  • Pitkän terän ansiosta leikkausjälki pysyy tasaisena
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 161 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Tämä koko on useammin ammattikokkien suosiossa, kun taas useimpiin kotikeittiön tarpeisiin näppärämpi valinta on 20cm tai alle terä.
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 50 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 100 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

4 varastossa

Tuotekuvaus

Japanilaiset Super Gou -veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 161 kerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu 80 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63.

Kahvan materiaali on punertavan musta micarta, eli laminoitu kangas. Micarta näyttää puulta, mutta huomattavasti paremmin kosteutta kestävää. Super Gou -veitset ovat pakattu tyylikkäisiin lahjalaatikoihin.

  • Astetta kookkaampi kokkiveitsi, joka soveltuu hyvin esimerkiksi isojen kalojen ja lihafileiden siististi leikkaamiseen
  • Kokonaiset kaalit, salaattikerät, kurpitsat ja vastaavat isommat kasvikset on myös helpompi leikata pitkäteräisellä veitsellä
  • Pitkän terän ansiosta leikkausjälki pysyy tasaisena
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 161 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Tämä koko on useammin ammattikokkien suosiossa, kun taas useimpiin kotikeittiön tarpeisiin näppärämpi valinta on 20cm tai alle terä.
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Lisätiedot

Valmistaja

YAXELL

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Japanilaiset Super Gou -veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 161 kerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu 80 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63.

Kahvan materiaali on punertavan musta micarta, eli laminoitu kangas. Micarta näyttää puulta, mutta huomattavasti paremmin kosteutta kestävää. Super Gou -veitset ovat pakattu tyylikkäisiin lahjalaatikoihin.

  • Astetta kookkaampi kokkiveitsi, joka soveltuu hyvin esimerkiksi isojen kalojen ja lihafileiden siististi leikkaamiseen
  • Kokonaiset kaalit, salaattikerät, kurpitsat ja vastaavat isommat kasvikset on myös helpompi leikata pitkäteräisellä veitsellä
  • Pitkän terän ansiosta leikkausjälki pysyy tasaisena
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 161 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Tämä koko on useammin ammattikokkien suosiossa, kun taas useimpiin kotikeittiön tarpeisiin näppärämpi valinta on 20cm tai alle terä.
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.