Yaxell Super Gou Ypsilon kokkiveitsi 20cm

Tuotenro: 37200

Yaxell Super Gou Ypsilon kokkiveitsi 20cm

Tuotenro: 37200

599,00 

Vuodesta 1932 toimineen japanilaisen veitsivalmistajan Yaxellin veitset tunnetaan ympäri maailman niin laadustaan, suorituskyvystään kuin kauneudestaan. Ne ovat kansainvälisesti ammattilaisten suosimia veitsiä, mutta vetoavat yhtä lailla laajasti laatutietoisiin kotikokkeihin. Japanilainen kokkiveitsi Yaxell Super Gou Ypsilon on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. 193 kerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu 96 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63.

Super Gou Ypsilon kokkiveitset ovat pakattu tyylikkääseen lahjapakkaukseen, jossa on mukana myös puinen teräsuoja!

  • 20cm terä on tyypillinen valinta keittiön kokkiveitseksi
  • Tällä kokkiveitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 193 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

6 varastossa

Tuotekuvaus

Vuodesta 1932 toimineen japanilaisen veitsivalmistajan Yaxellin veitset tunnetaan ympäri maailman niin laadustaan, suorituskyvystään kuin kauneudestaan. Ne ovat kansainvälisesti ammattilaisten suosimia veitsiä, mutta vetoavat yhtä lailla laajasti laatutietoisiin kotikokkeihin. Japanilainen kokkiveitsi Yaxell Super Gou Ypsilon on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. 193 kerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu 96 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63.

Super Gou Ypsilon kokkiveitset ovat pakattu tyylikkääseen lahjapakkaukseen, jossa on mukana myös puinen teräsuoja!

  • 20cm terä on tyypillinen valinta keittiön kokkiveitseksi
  • Tällä kokkiveitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 193 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Lisätiedot

Valmistaja

YAXELL

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Vuodesta 1932 toimineen japanilaisen veitsivalmistajan Yaxellin veitset tunnetaan ympäri maailman niin laadustaan, suorituskyvystään kuin kauneudestaan. Ne ovat kansainvälisesti ammattilaisten suosimia veitsiä, mutta vetoavat yhtä lailla laajasti laatutietoisiin kotikokkeihin. Japanilainen kokkiveitsi Yaxell Super Gou Ypsilon on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. 193 kerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu 96 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63. Super Gou Ypsilon kokkiveitset ovat pakattu tyylikkääseen lahjapakkaukseen, jossa on mukana myös puinen teräsuoja!
  • 20cm terä on tyypillinen valinta keittiön kokkiveitseksi
  • Tällä kokkiveitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 193 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.