Yaxell Super Gou Ypsilon Santoku kokkiveitsi 16,5cm

Tuotenro: 37201

Yaxell Super Gou Ypsilon Santoku kokkiveitsi 16,5cm

Tuotenro: 37201

589,00 

Vuodesta 1932 toimineen japanilaisen veitsivalmistajan Yaxellin keittiöveitset tunnetaan ympäri maailman niin laadustaan, suorituskyvystään kuin kauneudestaan. Ne ovat kansainvälisesti ammattilaisten suosimia keittiöveitsiä, mutta vetoavat yhtä lailla laajasti laatutietoisiin kotikokkeihin. Japanilaiset Super Gou Ypsilon -veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 193 kerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu 96 kerrosta molybdenum vanadium -terästä.Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63.

Super Gou Ypsilon veitset ovat pakattu tyylikkääseen lahjapakkaukseen, jossa on mukana myös puinen teräsuoja!

  • Santoku 16,5cm terällä on hyvä valinta keittiön yleisveitseksi
  • Tällä veitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Kokonsa puolesta santoku on helppo hallita ja sopii tarkempaankin työskentelyyn
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 193 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

12 varastossa

Tuotekuvaus

Vuodesta 1932 toimineen japanilaisen veitsivalmistajan Yaxellin keittiöveitset tunnetaan ympäri maailman niin laadustaan, suorituskyvystään kuin kauneudestaan. Ne ovat kansainvälisesti ammattilaisten suosimia keittiöveitsiä, mutta vetoavat yhtä lailla laajasti laatutietoisiin kotikokkeihin. Japanilaiset Super Gou Ypsilon -veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 193 kerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu 96 kerrosta molybdenum vanadium -terästä.Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63.

Super Gou Ypsilon veitset ovat pakattu tyylikkääseen lahjapakkaukseen, jossa on mukana myös puinen teräsuoja!

  • Santoku 16,5cm terällä on hyvä valinta keittiön yleisveitseksi
  • Tällä veitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Kokonsa puolesta santoku on helppo hallita ja sopii tarkempaankin työskentelyyn
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 193 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Lisätiedot

Valmistaja

YAXELL

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Vuodesta 1932 toimineen japanilaisen veitsivalmistajan Yaxellin keittiöveitset tunnetaan ympäri maailman niin laadustaan, suorituskyvystään kuin kauneudestaan. Ne ovat kansainvälisesti ammattilaisten suosimia keittiöveitsiä, mutta vetoavat yhtä lailla laajasti laatutietoisiin kotikokkeihin. Japanilaiset Super Gou Ypsilon -veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 193 kerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu 96 kerrosta molybdenum vanadium -terästä.Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63. Super Gou Ypsilon veitset ovat pakattu tyylikkääseen lahjapakkaukseen, jossa on mukana myös puinen teräsuoja!
  • Santoku 16,5cm terällä on hyvä valinta keittiön yleisveitseksi
  • Tällä veitsellä teet suurimman osan leikkaustyöstä keittiössä
  • Kokonsa puolesta santoku on helppo hallita ja sopii tarkempaankin työskentelyyn
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 193 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.