Yaxell Taishi Kiritsuke kokkiveitsi 20cm

Tuotenro: 34734

Uutuus

Yaxell Taishi Kiritsuke kokkiveitsi 20cm

Tuotenro: 34734

169,00 

Japanilainen kiritsuke veitsi Yaxell Taishi on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. Kolmikerroksiseen terään on rungon molemmin puolin taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Terät edustavat yhtä hienoimmista teräslaaduista (VG-10) ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.

  • Kiritsuke on japanilainen yhdistelmä kasvis (Usuba)- ja kalaveistä (Yanagiba)
  • Soveltuu keittiön yleisveitseksi, tosin suositellaan taitavammille veitsen käyttäjille
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

39 varastossa

Tuotekuvaus

Japanilainen kiritsuke veitsi Yaxell Taishi on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. Kolmikerroksiseen terään on rungon molemmin puolin taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Terät edustavat yhtä hienoimmista teräslaaduista (VG-10) ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.

  • Kiritsuke on japanilainen yhdistelmä kasvis (Usuba)- ja kalaveistä (Yanagiba)
  • Soveltuu keittiön yleisveitseksi, tosin suositellaan taitavammille veitsen käyttäjille
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yaxell Taishi Kiritsuke kokkiveitsi 20cm”

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Japanilainen kiritsuke veitsi Yaxell Taishi on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. Kolmikerroksiseen terään on rungon molemmin puolin taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Terät edustavat yhtä hienoimmista teräslaaduista (VG-10) ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.
  • Kiritsuke on japanilainen yhdistelmä kasvis (Usuba)- ja kalaveistä (Yanagiba)
  • Soveltuu keittiön yleisveitseksi, tosin suositellaan taitavammille veitsen käyttäjille
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.