Yaxell Taishi leipäveitsi 23cm

Tuotenro: 34708

Yaxell Taishi leipäveitsi 23cm

Tuotenro: 34708

159,00 

Japanilainen Yaxell Taishi leipäveitsi on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. Kolmikerroksiseen terään on rungon molemmin puolin taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Leipäveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista teräslaaduista (VG-10) ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.

  • Taishi-sarjan leipäveitsi 23cm terällä
  • 3 kerrosta taontaa
  • Hyvin käteen istuva pyöreähkö pakkapuu-kahva
  • Kovuus 61 HRC
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

30 varastossa

Tuotekuvaus

Japanilainen Yaxell Taishi leipäveitsi on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. Kolmikerroksiseen terään on rungon molemmin puolin taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Leipäveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista teräslaaduista (VG-10) ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.

  • Taishi-sarjan leipäveitsi 23cm terällä
  • 3 kerrosta taontaa
  • Hyvin käteen istuva pyöreähkö pakkapuu-kahva
  • Kovuus 61 HRC
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Lisätiedot

Valmistaja

YAXELL

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yaxell Taishi leipäveitsi 23cm”

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

 

Japanilainen Yaxell Taishi leipäveitsi on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. Kolmikerroksiseen terään on rungon molemmin puolin taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Leipäveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista teräslaaduista (VG-10) ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.
  • Taishi-sarjan leipäveitsi 23cm terällä
  • 3 kerrosta taontaa
  • Hyvin käteen istuva pyöreähkö pakkapuu-kahva
  • Kovuus 61 HRC
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.