Yaxell Zen kuorimaveitsi 8cm

Tuotenro: 35503

Yaxell Zen kuorimaveitsi 8cm

Tuotenro: 35503

89,00 

Japanilainen kuorimaveitsi Yaxell  ZEN on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. 37 kerroksiseen kuorimaveitseen on rungon molemmin puolin taottu 18 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Kuorimaveitsi jonka terä on yhtä hienointa teräslaatua ja metallin kovuus terässä on Rockwellin asteikolla C61.

  • Kuorimaveitsi 8cm terällä
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 37 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

18 varastossa

Tuotekuvaus

Japanilainen kuorimaveitsi Yaxell  ZEN on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. 37 kerroksiseen kuorimaveitseen on rungon molemmin puolin taottu 18 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Kuorimaveitsi jonka terä on yhtä hienointa teräslaatua ja metallin kovuus terässä on Rockwellin asteikolla C61.

  • Kuorimaveitsi 8cm terällä
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 37 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Lisätiedot

Valmistaja

YAXELL

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Japanilainen kuorimaveitsi Yaxell  ZEN on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. 37 kerroksiseen kuorimaveitseen on rungon molemmin puolin taottu 18 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Kuorimaveitsi jonka terä on yhtä hienointa teräslaatua ja metallin kovuus terässä on Rockwellin asteikolla C61.
  • Kuorimaveitsi 8cm terällä
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 37 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.