Arcos Nórdika leipäveitsi 20cm

Tuotenro: 166400

Arcos Nórdika leipäveitsi 20cm

Tuotenro: 166400

53,90 

Nórdika-sarjan leipäveitsi, jossa on 20cm pitkä terä. Sahalaitainen terä leikkaa helposti leivän läpi ja terän pituus riittää isommallekin limpulle. Puinen kahva ja messinkiniitit takaavat tyylikkään viimeistelyn.

Arcos veitset ovat loistavan hinta-laatusuhteen omaavia ammattitason työvälineitä. Vuodesta 1745   espanjalaisella veitsentaontaperinteellä Albaceten maakunnassa   valmistetut veitset ovat Nitrum- ruostumatonta terästä, jonka kovuus Rockwellin asteikolla on C56. Teräs valmistetaan myös Espanjassa.

Arcos Nórdika veisten kahva on kestävää Ovangkol-puuta ja siinä pinnassa Micarta-laminointi, kahvan puumateriaali tulee FSC-sertifioiduista metsistä.  Veitsen kahvassa on myös tyylikkäät messinkiniitit.

Terien teroituskulma on 20 astetta ja ne on viimeistelty käsin espanjalaisten ammattihiojien toimesta. Terän selkäpuoli on kauniisti pyöristetty ja täten takaa erittäin miellyttävän otteen.

Arcos Nordika -veitset on pakattu tyylikkäisiin läpinäkyviin ja ekologisiin lahjapakkauksiin.

Valmistaja: Arcos
Paksuus
: 2mm
Terän pituus: 2ocm
Materiaali: NITRUM-ruostumaton teräs,  Ovengkol-puu, messinki
Valmistusmaa: Espanja

Ilmainen toimitus yli 50 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 100 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

5 varastossa

Tuotekuvaus

Nórdika-sarjan leipäveitsi, jossa on 20cm pitkä terä. Sahalaitainen terä leikkaa helposti leivän läpi ja terän pituus riittää isommallekin limpulle. Puinen kahva ja messinkiniitit takaavat tyylikkään viimeistelyn.

Arcos veitset ovat loistavan hinta-laatusuhteen omaavia ammattitason työvälineitä. Vuodesta 1745   espanjalaisella veitsentaontaperinteellä Albaceten maakunnassa   valmistetut veitset ovat Nitrum- ruostumatonta terästä, jonka kovuus Rockwellin asteikolla on C56. Teräs valmistetaan myös Espanjassa.

Arcos Nórdika veisten kahva on kestävää Ovangkol-puuta ja siinä pinnassa Micarta-laminointi, kahvan puumateriaali tulee FSC-sertifioiduista metsistä.  Veitsen kahvassa on myös tyylikkäät messinkiniitit.

Terien teroituskulma on 20 astetta ja ne on viimeistelty käsin espanjalaisten ammattihiojien toimesta. Terän selkäpuoli on kauniisti pyöristetty ja täten takaa erittäin miellyttävän otteen.

Arcos Nordika -veitset on pakattu tyylikkäisiin läpinäkyviin ja ekologisiin lahjapakkauksiin.

Valmistaja: Arcos
Paksuus
: 2mm
Terän pituus: 2ocm
Materiaali: NITRUM-ruostumaton teräs,  Ovengkol-puu, messinki
Valmistusmaa: Espanja

Lisätiedot

Valmistaja

ARCOS

Hoito-ohjeet

Terän teroituskulma on noin 20 astetta. Huomaa kuitenkin, että leipäveitsi on vain toispuoleisesti teroitettu.

Nórdika-sarjan keittiöveitsiä ei tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Kahvassa olevat messinkiniitit eivät kestä konepesua. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Nórdika-sarjan leipäveitsi, jossa on 20cm pitkä terä. Sahalaitainen terä leikkaa helposti leivän läpi ja terän pituus riittää isommallekin limpulle. Puinen kahva ja messinkiniitit takaavat tyylikkään viimeistelyn.


Arcos veitset ovat loistavan hinta-laatusuhteen omaavia ammattitason työvälineitä. Vuodesta 1745   espanjalaisella veitsentaontaperinteellä Albaceten maakunnassa   valmistetut veitset ovat Nitrum- ruostumatonta terästä, jonka kovuus Rockwellin asteikolla on C56. Teräs valmistetaan myös Espanjassa.

Arcos Nórdika veisten kahva on kestävää Ovangkol-puuta ja siinä pinnassa Micarta-laminointi, kahvan puumateriaali tulee FSC-sertifioiduista metsistä.  Veitsen kahvassa on myös tyylikkäät messinkiniitit.

Terien teroituskulma on 20 astetta ja ne on viimeistelty käsin espanjalaisten ammattihiojien toimesta. Terän selkäpuoli on kauniisti pyöristetty ja täten takaa erittäin miellyttävän otteen.

Arcos Nordika -veitset on pakattu tyylikkäisiin läpinäkyviin ja ekologisiin lahjapakkauksiin.

Valmistaja: Arcos
Paksuus
: 2mm
Terän pituus: 2ocm
Materiaali: NITRUM-ruostumaton teräs,  Ovengkol-puu, messinki
Valmistusmaa: Espanja

Terän teroituskulma on noin 20 astetta. Huomaa kuitenkin, että leipäveitsi on vain toispuoleisesti teroitettu.

Nórdika-sarjan keittiöveitsiä ei tule koskaan pestä astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu ja kuivaus. Kahvassa olevat messinkiniitit eivät kestä konepesua. Säilyttämiseen soveltuvat kaikkia ratkaisut, joissa veitsien terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Viimeisimmät tuotteet