Global G-57 santoku kokkiveitsi 16cm

Tuotenro: g57

Uutuus

Global G-57 santoku kokkiveitsi 16cm

Tuotenro: g57

129,00 

Global santoku kokkiveitsi 16 cm pitkällä terällä.

Global santoku kokkiveitsi on Japanissa valmistettu huippuluokan kokkiveitsi. Vuonna 1985 Komin Yamada suunnitteli ensimmäisen Global kokkiveitsen, jonka tarkoitus oli olla uraauurtava niin teknisiltä ominaisuuksiltaan kuin ulkonäöltään. Tässä Yamada tosiaan onnistui ja vuosikymmenten jälkeenkin Global veitsen designia voi kutsua moderniksi. Global on voittanut useita palkintoja muotoilustaan ja on yksi tunnetuimmista japanilaisista veitsimerkeistä.

Teräslaatu on kovaa Cromova -ruostumatonta terästä, jonka kovuus on Rockwellin asteikolla C56-58. Teroituskulma Global veitsissä on pieni, noin 10 astetta. Oikeaan kulmaan teroitettuna saa terästä irti parhaan herkkyyden, terävyyden ja terän pitävyyden.

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

3 varastossa

Tuotekuvaus

Global santoku kokkiveitsi 16 cm pitkällä terällä.

Global santoku kokkiveitsi on Japanissa valmistettu huippuluokan kokkiveitsi. Vuonna 1985 Komin Yamada suunnitteli ensimmäisen Global kokkiveitsen, jonka tarkoitus oli olla uraauurtava niin teknisiltä ominaisuuksiltaan kuin ulkonäöltään. Tässä Yamada tosiaan onnistui ja vuosikymmenten jälkeenkin Global veitsen designia voi kutsua moderniksi. Global on voittanut useita palkintoja muotoilustaan ja on yksi tunnetuimmista japanilaisista veitsimerkeistä.

Teräslaatu on kovaa Cromova -ruostumatonta terästä, jonka kovuus on Rockwellin asteikolla C56-58. Teroituskulma Global veitsissä on pieni, noin 10 astetta. Oikeaan kulmaan teroitettuna saa terästä irti parhaan herkkyyden, terävyyden ja terän pitävyyden.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Global G-57 santoku kokkiveitsi 16cm”

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Global santoku kokkiveitsi 16 cm pitkällä terällä. Global santoku kokkiveitsi on Japanissa valmistettu huippuluokan kokkiveitsi. Vuonna 1985 Komin Yamada suunnitteli ensimmäisen Global kokkiveitsen, jonka tarkoitus oli olla uraauurtava niin teknisiltä ominaisuuksiltaan kuin ulkonäöltään. Tässä Yamada tosiaan onnistui ja vuosikymmenten jälkeenkin Global veitsen designia voi kutsua moderniksi. Global on voittanut useita palkintoja muotoilustaan ja on yksi tunnetuimmista japanilaisista veitsimerkeistä. Teräslaatu on kovaa Cromova -ruostumatonta terästä, jonka kovuus on Rockwellin asteikolla C56-58. Teroituskulma Global veitsissä on pieni, noin 10 astetta. Oikeaan kulmaan teroitettuna saa terästä irti parhaan herkkyyden, terävyyden ja terän pitävyyden.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.