Ken Hom wokkipannu 32cm, hiiliteräs

Tuotenro: kh432003

Ken Hom wokkipannu 32cm, hiiliteräs

Tuotenro: kh432003

59,00 

Hiiliteräs on alkuperäinen wokpannujen materiaali.
Pannun halkaisija on 32cm ja siinä on kaksi bambukahvaa.

Hiiliteräswok on hyvä vaihtoehto pinnoitetuille wokpannuille, mutta valuraudan tapaan vaatii pientä hoitoa. Tosin hyvin hoidettuna hiiliteräswokkiin muodostuu rasvan ja hiilen muodostama luonnollinen non-stick – pinta, jolloin hoidon tarve vähenee ja tarttumattomuus lisääntyy.

Hiiliterästä voi käyttää kaikilla lämmönlähteillä ja liesitasoilla, myös induktiotasolla.

Hiiliteräs ei ole yhtä huokoinen materiaalina kuin valurauta, joten siinä voi huoletta paistaa kaikkia raaka-aineita. Korkean valkuaisainepitoisuuden omaavissa raaka-aineissa, kuten kananmunassa tai valkoisessa kalassa, on syytä olla tarkkana ja laskea lämpötilaa reilusti.

Esikäsittelyksi kuumenna tilkka öljyä wokissa ja levitä sitä kauttaaltaan tai keitä wokissa vettä noin 10 minuutin ajan, jolloin varastoinnin ajaksi suojattu pannu puhdistuu suojalakasta. Tämän jälkeen vain pese pannu ja se on käyttövalmis.

Hiiliterästä ei kannata yrittää pitää kirkkaan teräksen värisenä vaan se muuttaa väriä käytössä. Pannun sisäpinta tummentuu ja sisäpinnan ollessa täysin musta, on sen luonnollinen non-stick pinta parhaimmillaan.

Hiiliteräspannua ei saa pestä astianpesukoneessa, eikä käsinpestessä kannatta käyttää tiskiainetta, kuuma vesi yleensä riittää. Hiiliteräspannussa ei voi myöskään säilyttää ruokaa eikä sitä ei saa jättää tiskialtaaseen likoamaan ruostumisen takia. Jos pannuun ilmestyy pintaruoste, ei se kuitenkaan ole käyttökelvoton vaan ruosteen voi poistaa esimerkiks ikarkealla sienellä tai teräsvillalla. Pannuun kannattaa myös käytön ja pesun jälkeen lisätä rypsiöljyä, ettei pintaruostetta pääse syntymään varastoinnin aikana.

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

24 varastossa

Tuotekuvaus

Hiiliteräs on alkuperäinen wokpannujen materiaali.
Pannun halkaisija on 32cm ja siinä on kaksi bambukahvaa.

Hiiliteräswok on hyvä vaihtoehto pinnoitetuille wokpannuille, mutta valuraudan tapaan vaatii pientä hoitoa. Tosin hyvin hoidettuna hiiliteräswokkiin muodostuu rasvan ja hiilen muodostama luonnollinen non-stick – pinta, jolloin hoidon tarve vähenee ja tarttumattomuus lisääntyy.

Hiiliterästä voi käyttää kaikilla lämmönlähteillä ja liesitasoilla, myös induktiotasolla.

Hiiliteräs ei ole yhtä huokoinen materiaalina kuin valurauta, joten siinä voi huoletta paistaa kaikkia raaka-aineita. Korkean valkuaisainepitoisuuden omaavissa raaka-aineissa, kuten kananmunassa tai valkoisessa kalassa, on syytä olla tarkkana ja laskea lämpötilaa reilusti.

Esikäsittelyksi kuumenna tilkka öljyä wokissa ja levitä sitä kauttaaltaan tai keitä wokissa vettä noin 10 minuutin ajan, jolloin varastoinnin ajaksi suojattu pannu puhdistuu suojalakasta. Tämän jälkeen vain pese pannu ja se on käyttövalmis.

Hiiliterästä ei kannata yrittää pitää kirkkaan teräksen värisenä vaan se muuttaa väriä käytössä. Pannun sisäpinta tummentuu ja sisäpinnan ollessa täysin musta, on sen luonnollinen non-stick pinta parhaimmillaan.

Hiiliteräspannua ei saa pestä astianpesukoneessa, eikä käsinpestessä kannatta käyttää tiskiainetta, kuuma vesi yleensä riittää. Hiiliteräspannussa ei voi myöskään säilyttää ruokaa eikä sitä ei saa jättää tiskialtaaseen likoamaan ruostumisen takia. Jos pannuun ilmestyy pintaruoste, ei se kuitenkaan ole käyttökelvoton vaan ruosteen voi poistaa esimerkiks ikarkealla sienellä tai teräsvillalla. Pannuun kannattaa myös käytön ja pesun jälkeen lisätä rypsiöljyä, ettei pintaruostetta pääse syntymään varastoinnin aikana.

Lisätiedot

Valmistaja

KEN HOM

Hoito-ohjeet

Lataa tästä hiiliteräswokin käyttöohjeet.

Hiiliteräs on alkuperäinen wokpannujen materiaali.
Pannun halkaisija on 32cm ja siinä on kaksi bambukahvaa.

Hiiliteräswok on hyvä vaihtoehto pinnoitetuille wokpannuille, mutta valuraudan tapaan vaatii pientä hoitoa. Tosin hyvin hoidettuna hiiliteräswokkiin muodostuu rasvan ja hiilen muodostama luonnollinen non-stick – pinta, jolloin hoidon tarve vähenee ja tarttumattomuus lisääntyy.

Hiiliterästä voi käyttää kaikilla lämmönlähteillä ja liesitasoilla, myös induktiotasolla.

Hiiliteräs ei ole yhtä huokoinen materiaalina kuin valurauta, joten siinä voi huoletta paistaa kaikkia raaka-aineita. Korkean valkuaisainepitoisuuden omaavissa raaka-aineissa, kuten kananmunassa tai valkoisessa kalassa, on syytä olla tarkkana ja laskea lämpötilaa reilusti.

Esikäsittelyksi kuumenna tilkka öljyä wokissa ja levitä sitä kauttaaltaan tai keitä wokissa vettä noin 10 minuutin ajan, jolloin varastoinnin ajaksi suojattu pannu puhdistuu suojalakasta. Tämän jälkeen vain pese pannu ja se on käyttövalmis.

Hiiliterästä ei kannata yrittää pitää kirkkaan teräksen värisenä vaan se muuttaa väriä käytössä. Pannun sisäpinta tummentuu ja sisäpinnan ollessa täysin musta, on sen luonnollinen non-stick pinta parhaimmillaan.

Hiiliteräspannua ei saa pestä astianpesukoneessa, eikä käsinpestessä kannatta käyttää tiskiainetta, kuuma vesi yleensä riittää. Hiiliteräspannussa ei voi myöskään säilyttää ruokaa eikä sitä ei saa jättää tiskialtaaseen likoamaan ruostumisen takia. Jos pannuun ilmestyy pintaruoste, ei se kuitenkaan ole käyttökelvoton vaan ruosteen voi poistaa esimerkiks ikarkealla sienellä tai teräsvillalla. Pannuun kannattaa myös käytön ja pesun jälkeen lisätä rypsiöljyä, ettei pintaruostetta pääse syntymään varastoinnin aikana.

Viimeisimmät tuotteet