Tuotekuvaus
Teräswokissa ei ole varsinaisia hoito-ohjeita, suosittelemme vain kovaa käyttöä. Ruostumatonta teräswokkia voi käyttää kaikilla lämmönlähteillä ja liesitasoilla, mukaan lukien induktiotasolla. Teräswokkia voi käyttää myös tarvittaessa uunissa, max 220°C.
Lacorin ruostumattomissa teräswokeissa on kolmikerrosrakenne koko pannun rakenteessa, eli teräskerrosten väliin on prässätty alumiinia joka jakaa lämmön tasaisesti ja nopeasti koko pannuun. Kerrosrakenteinen, ohutpohjainen pannu lämpenee huomattavasti nopeammin kuin tavallinen teräswok.
Lämpötilan säätö on käytön kannalta tärkeää. Ruostumaton teräswok ruskistaa huomattavasti matalammissa lämpötiloissa kuin pinnoitetut pannut ja wokit, joten on tärkeää laskea paistolämpötiloja välttääkseen pohjaan palamisen ja tarttumisen.
Rasvattomissa raaka-aineissa kuten kana, vähennä paistolämpötilaa kolmanneksella totutusta. Korkean valkuaispitoisuuden sisältäville raaka-aineille, kuten kananmunalle tai valkoiselle kalalle suositellaan edelleen pinnoitettua pannua.
Suosittelemme käsinpesua, kahva on kiinnitetty alumiininiiteillä. Wokilla voi käyttää sekä muovi-, puu- että metallivälineitä. Wokin kahva on valmistettu silikonista jolla saat mukavan ja tukevan otteen, sekä se kestää uunikäyttöä.
Tuote on suunniteltu ja valmistettu EU:ssa.