MAC Japanese sashimiveitsi 30cm

Tuotenro: fkw10

MAC Japanese sashimiveitsi 30cm

Tuotenro: fkw10

205,00 

MACin 30 cm terällä varustettu sashimi-/sushiveitsi. Täysin toispuoleisen teroituksen ansiosta mahdollistaa erittäin ohuen siivuttamisen pienellä harjoittelulla.

MAC-veitset ovat jo vuosikymmeniä kuuluneet ammattilaisten ja  tosiharrastajien lempityökaluihin keittiössä. 700 -vuotisella  perinteellä ja japanilaisella ammattitaidolla valmistetut veitset ovat  teräviä, kahvat käteen sopivia sekä tasapaino kahvan ja terän välillä  täydellisyyttä hipova.

Veitsen terä on ruostumatonta Molybdenum Vanadium -terässekoitetta, johon  kovuus saadaan lisäämällä teräsmassaan vanadiumia, molybdeenia ja  volframia. Rockwellin asteikolla kovuudet Mac Japanese veitsissä ovat C60.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia.  Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten  jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms.  Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä  astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu  ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien  terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos  veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

Ilmainen toimitus yli 50 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 100 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

3 varastossa

Tuotekuvaus

MACin 30 cm terällä varustettu sashimi-/sushiveitsi. Täysin toispuoleisen teroituksen ansiosta mahdollistaa erittäin ohuen siivuttamisen pienellä harjoittelulla.

MAC-veitset ovat jo vuosikymmeniä kuuluneet ammattilaisten ja  tosiharrastajien lempityökaluihin keittiössä. 700 -vuotisella  perinteellä ja japanilaisella ammattitaidolla valmistetut veitset ovat  teräviä, kahvat käteen sopivia sekä tasapaino kahvan ja terän välillä  täydellisyyttä hipova.

Veitsen terä on ruostumatonta Molybdenum Vanadium -terässekoitetta, johon  kovuus saadaan lisäämällä teräsmassaan vanadiumia, molybdeenia ja  volframia. Rockwellin asteikolla kovuudet Mac Japanese veitsissä ovat C60.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia.  Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten  jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms.  Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä  astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu  ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien  terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos  veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

Lisätiedot

Valmistaja

MAC

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

MACin 30 cm terällä varustettu sashimi-/sushiveitsi. Täysin toispuoleisen teroituksen ansiosta mahdollistaa erittäin ohuen siivuttamisen pienellä harjoittelulla.

MAC-veitset ovat jo vuosikymmeniä kuuluneet ammattilaisten ja  tosiharrastajien lempityökaluihin keittiössä. 700 -vuotisella  perinteellä ja japanilaisella ammattitaidolla valmistetut veitset ovat  teräviä, kahvat käteen sopivia sekä tasapaino kahvan ja terän välillä  täydellisyyttä hipova.

Veitsen terä on ruostumatonta Molybdenum Vanadium -terässekoitetta, johon  kovuus saadaan lisäämällä teräsmassaan vanadiumia, molybdeenia ja  volframia. Rockwellin asteikolla kovuudet Mac Japanese veitsissä ovat C60.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia.  Siksi niitä ei saa hakata tai vääntää mihinkään koviin aineksiin, kuten  jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään, säilykepurkin kansiin tms.  Vaarana on konkreettinen palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaita keittiöveitsiä ei myöskään tule koskaan pestä  astianpesukoneessa, vaan mielellään heti käytön jälkeen nopea vesipesu  ja kuivaus. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien  terään ei pääse hakkaamaan muita metalleja, kuten esimerkiksi jos  veitset säilyttää vetolaatikossa muiden keittiön pienvälineiden kanssa.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Viimeisimmät tuotteet