Sashimi-veitsi on pitkäteräinen ja jäykkä japanilaistyyppinen veitsi jossa teroitus on vain veitsen toisella puolella. Veistä käytetään lähinnä vain raa’an kalan viipaloimiseen esim. sashimia ja sushia valmistaessa. Myymämme Sashimi-veitset viettävät oikealle eli ovat oikeakätisille. Pinnoitettu sushiveitsi on hyvä sushin leikkaamiseen, tahmea riisi ei tartu terään niin helposti.
Näytetään kaikki 7 tulosta
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriin