Nordic Ware rosettirauta

Tuotenro: nw1300

Nordic Ware rosettirauta

Tuotenro: nw1300

59,00 

Todella jykevä puukahvainen valualumiininen rosettirauta, jolla voit valmistaa kaksi erilaista kuviota kerralla. Setissä mukana kolme erilaista rosetti ja krustadi muottia. Rosettiraudalla valmistat perinteiset öljyssä kypsennettävät ja sokerilla kuorrutetut rosetit ja krustadeilla rapeat kupit joko suolaiselle tai makealle täytteelle. Käsinpestävä.

  • Valmistaja: Nordic Ware USA
  • Materiaali: Pinnoitettu valualumiini
  • Paino: 0,6 kg
  • Rosettirauta mitat: 7,5 x 7,5 x 2 cm
  • Krustadirauta mitat: 7,5 x 7,5 x 3 cm

 

Rosettitaikina:

noin 25 rosettia

2 munaa
1 rkl sokeria
2 dl maitoa tai kivennäisvettä
2 dl vehnäjauhoja

Kypsentämiseen: rypsiöljyä

Pinnalle: tomusokeria

  1. Vatkaa kulhossa kananmunien rakenne rikki. Lisää joukkoon sokeri, maito tai kivennäisvesi ja lopuksi vehnäjauhot. Sekoita taikina tasaiseksi.
  2. Kuumenna öljy padassa. Käytä pienehköä pataa tai kattilaa, sillä rosetit paistetaan yksi kerrallaan.
  3. Voit aloittaa paistamisen, kun öljy on kuumaa (170–180°C). Tarkista sopiva lämpö pudottamalla leipäkuutio pataan. Kun leipä ruskistuu noin minuutissa, öljy on sopivan kuuma. Voit myös käyttää apunasi digitaalista lämpömittaria.
    Varaa padan viereen talouspaperilla peitetty lautanen.
  4. Kuumenna rosettirauta kastamalla se kuumaan rasvaan. Valuta ylimääräinen rasva pataan. Kasta rauta taikinaan yläreunaan saakka. Varo kastamasta raudan yläosaa taikinaan, sillä rosetin irrottaminen on silloin vaikeaa. Upota taikinaan kastettu rauta öljyyn. Kun rosetti on vaaleanruskea, nosta rauta ylös.
  5. Irrota rosetti raudasta lautaselle talouspaperin päälle. Käytä tarvittaessa varoen apuna ruokaveistä. Kuumenna rauta uudelleen öljyssä ja kasta taikinassa. Jatka paistamista, kunnes taikina on käytetty.
  6. Siivilöi jäähtyneiden rosettien pinnalle tomusokeria.

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

5 varastossa

Tuotekuvaus

Todella jykevä puukahvainen valualumiininen rosettirauta, jolla voit valmistaa kaksi erilaista kuviota kerralla. Setissä mukana kolme erilaista rosetti ja krustadi muottia. Rosettiraudalla valmistat perinteiset öljyssä kypsennettävät ja sokerilla kuorrutetut rosetit ja krustadeilla rapeat kupit joko suolaiselle tai makealle täytteelle. Käsinpestävä.

  • Valmistaja: Nordic Ware USA
  • Materiaali: Pinnoitettu valualumiini
  • Paino: 0,6 kg
  • Rosettirauta mitat: 7,5 x 7,5 x 2 cm
  • Krustadirauta mitat: 7,5 x 7,5 x 3 cm

 

Rosettitaikina:

noin 25 rosettia

2 munaa
1 rkl sokeria
2 dl maitoa tai kivennäisvettä
2 dl vehnäjauhoja

Kypsentämiseen: rypsiöljyä

Pinnalle: tomusokeria

  1. Vatkaa kulhossa kananmunien rakenne rikki. Lisää joukkoon sokeri, maito tai kivennäisvesi ja lopuksi vehnäjauhot. Sekoita taikina tasaiseksi.
  2. Kuumenna öljy padassa. Käytä pienehköä pataa tai kattilaa, sillä rosetit paistetaan yksi kerrallaan.
  3. Voit aloittaa paistamisen, kun öljy on kuumaa (170–180°C). Tarkista sopiva lämpö pudottamalla leipäkuutio pataan. Kun leipä ruskistuu noin minuutissa, öljy on sopivan kuuma. Voit myös käyttää apunasi digitaalista lämpömittaria.
    Varaa padan viereen talouspaperilla peitetty lautanen.
  4. Kuumenna rosettirauta kastamalla se kuumaan rasvaan. Valuta ylimääräinen rasva pataan. Kasta rauta taikinaan yläreunaan saakka. Varo kastamasta raudan yläosaa taikinaan, sillä rosetin irrottaminen on silloin vaikeaa. Upota taikinaan kastettu rauta öljyyn. Kun rosetti on vaaleanruskea, nosta rauta ylös.
  5. Irrota rosetti raudasta lautaselle talouspaperin päälle. Käytä tarvittaessa varoen apuna ruokaveistä. Kuumenna rauta uudelleen öljyssä ja kasta taikinassa. Jatka paistamista, kunnes taikina on käytetty.
  6. Siivilöi jäähtyneiden rosettien pinnalle tomusokeria.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nordic Ware rosettirauta”

Hoito-ohjeet

Hoito:

  1. Pese raudat käsin lämpimässä saippuavedessä ennen ensimmäistä käyttöä ja myöhempien käyttökertojen jälkeen. Pitkäaikaista liotusta ei suositella.
  2. Valitse kaksi rosetti tai krustadi mallia, joita haluat käyttää. Mallien tulee olla joko 2 rosettia tai 2 krustadia; Emme suosittele sekoittamista ja yhteensovittamista korkeuden vaihtelun vuoksi.
  3. Kohdista raudan keskiosa yhden kädensijan kärjen kanssa ja kierrä varovasti myötäpäivään, 3-4 kierrosta tai kunnes se on tiukka. Toista toisen raudan kanssa. Älä kiristä liikaa.
  4. Jos haluat vaihtaa mallia, anna rautojen jäähtyä kokonaan (4-5 minuuttia) ruokaöljystä poistamisen jälkeen viileässä paikassa. Suosittelemme, että käytät paperipyyhettä tarttumaan silitysrautaan ja pyörität sitä vastapäivään, kunnes se irtoaa.
  5. Käytä aina uunikintaita tai kuumuutta kestäviä käsineitä käsitellessäsi rosetti tai krustadi rautoja kuumassa öljyssä ja sen ympäristössä noudattaen samoja varotoimia kuin uppopaistaessa.

Todella jykevä puukahvainen valualumiininen rosettirauta, jolla voit valmistaa kaksi erilaista kuviota kerralla. Setissä mukana kolme erilaista rosetti ja krustadi muottia. Rosettiraudalla valmistat perinteiset öljyssä kypsennettävät ja sokerilla kuorrutetut rosetit ja krustadeilla rapeat kupit joko suolaiselle tai makealle täytteelle. Käsinpestävä.

  • Valmistaja: Nordic Ware USA
  • Materiaali: Pinnoitettu valualumiini
  • Paino: 0,6 kg
  • Rosettirauta mitat: 7,5 x 7,5 x 2 cm
  • Krustadirauta mitat: 7,5 x 7,5 x 3 cm
  Rosettitaikina:
noin 25 rosettia 2 munaa 1 rkl sokeria 2 dl maitoa tai kivennäisvettä 2 dl vehnäjauhoja Kypsentämiseen: rypsiöljyä Pinnalle: tomusokeria
  1. Vatkaa kulhossa kananmunien rakenne rikki. Lisää joukkoon sokeri, maito tai kivennäisvesi ja lopuksi vehnäjauhot. Sekoita taikina tasaiseksi.
  2. Kuumenna öljy padassa. Käytä pienehköä pataa tai kattilaa, sillä rosetit paistetaan yksi kerrallaan.
  3. Voit aloittaa paistamisen, kun öljy on kuumaa (170–180°C). Tarkista sopiva lämpö pudottamalla leipäkuutio pataan. Kun leipä ruskistuu noin minuutissa, öljy on sopivan kuuma. Voit myös käyttää apunasi digitaalista lämpömittaria. Varaa padan viereen talouspaperilla peitetty lautanen.
  4. Kuumenna rosettirauta kastamalla se kuumaan rasvaan. Valuta ylimääräinen rasva pataan. Kasta rauta taikinaan yläreunaan saakka. Varo kastamasta raudan yläosaa taikinaan, sillä rosetin irrottaminen on silloin vaikeaa. Upota taikinaan kastettu rauta öljyyn. Kun rosetti on vaaleanruskea, nosta rauta ylös.
  5. Irrota rosetti raudasta lautaselle talouspaperin päälle. Käytä tarvittaessa varoen apuna ruokaveistä. Kuumenna rauta uudelleen öljyssä ja kasta taikinassa. Jatka paistamista, kunnes taikina on käytetty.
  6. Siivilöi jäähtyneiden rosettien pinnalle tomusokeria.

Hoito:

  1. Pese raudat käsin lämpimässä saippuavedessä ennen ensimmäistä käyttöä ja myöhempien käyttökertojen jälkeen. Pitkäaikaista liotusta ei suositella.
  2. Valitse kaksi rosetti tai krustadi mallia, joita haluat käyttää. Mallien tulee olla joko 2 rosettia tai 2 krustadia; Emme suosittele sekoittamista ja yhteensovittamista korkeuden vaihtelun vuoksi.
  3. Kohdista raudan keskiosa yhden kädensijan kärjen kanssa ja kierrä varovasti myötäpäivään, 3-4 kierrosta tai kunnes se on tiukka. Toista toisen raudan kanssa. Älä kiristä liikaa.
  4. Jos haluat vaihtaa mallia, anna rautojen jäähtyä kokonaan (4-5 minuuttia) ruokaöljystä poistamisen jälkeen viileässä paikassa. Suosittelemme, että käytät paperipyyhettä tarttumaan silitysrautaan ja pyörität sitä vastapäivään, kunnes se irtoaa.
  5. Käytä aina uunikintaita tai kuumuutta kestäviä käsineitä käsitellessäsi rosetti tai krustadi rautoja kuumassa öljyssä ja sen ympäristössä noudattaen samoja varotoimia kuin uppopaistaessa.