Tuotekuvaus
Ruostumatonta teräskasaria voi käyttää kaikilla lämmönlähteillä ja liesitasoilla, mukaan lukien induktiotasolla. Teräskasaria voi käyttää myös uunissa.
Kastikesauteuse kasarissa on kerros alumiinia kasarin sisällää sekä pohjassa että sivuilla asti, jolloin lämpö leviää tasaisesti kauttaaltaan ja onkin siksi loistava erilaisten kastikkeiden valmistamiseen.
Lämpötilan säätö on käytön kannalta tärkeää. Ruostumaton teräspinta ruskistaa huomattavasti matalammissa lämpötiloissa kuin pinnoitetut kollegansa, joten onkin tärkeää laskea paistolämpötiloja välttääkseen pohjaan palamisen ja tarttumisen.
Herkimmissä raaka-aineissa, kuten kana tai punainen kala, vähennä paistolämpötilaa kolmanneksella totutusta. Korkean valkuaispitoisuuden sisältäville raaka-aineille, kuten kananmunalle tai valkoiselle kalalle, suositellaan edelleen pinnoitettua keittoastiaa. Valkuaisaineet tarttuvat teräkseen jo matalissa lämpötiloissa ja siistin paistotuloksen saavuttaminen on erittäin hankalaa.
Ruostumattoman teräskasarin voi pestä astianpesukoneessa. Pannulla voi käyttää sekä muovi-, puu- että metallivälineitä. Kasariin on saatavana kantta.