Tuotekuvaus
Ruostumaton risottokasari jolla ei ole varsinaisia hoito-ohjeita. Suosittelemme vain kovaa käyttöä. Teräskasaria voi käyttää kaikilla lämmönlähteillä, mukaan lukien induktiotasolla. Teräskasaria voi käyttää myös uunissa.
Teräskattiloissa on paksu kerrospohja. Teräspohjan välissä on prässättynä alumiinilevy, joka jakaa lämmön tasaisesti koko astiaan. Kerrospohjan etu ilmenee silloin, kun kattilaa käyttää pohjaa pienemmällä keittolevyllä: alumiinilevyn ansiosta koko pohja lämpenee. Paksu pohja tasoittaa lämpöä ja ehkäisee tarttuvuutta.
Lämpötilan säätö on käytön kannalta tärkeää. Ruostumaton teräspinta ruskistaa huomattavasti matalammissa lämpötiloissa kuin pinnoitetut kollegansa, joten onkin tärkeää laskea paistolämpötiloja välttääkseen pohjaan palamisen ja tarttumisen.
Herkimmissä raaka-aineissa, kuten kana tai punainen kala, vähennä paistolämpötilaa kolmanneksella totutusta. Korkean valkuaispitoisuuden sisältäville raaka-aineille, kuten kananmunalle tai valkoiselle kalalle, suositellaan edelleen pinnoitettua keittoastiaa. Valkuaisaineet tarttuvat teräkseen jo matalissa lämpötiloissa ja siistin paistotuloksen saavuttaminen on erittäin hankalaa.
Ruostumattoman teräskasarin voi pestä astianpesukoneessa. Pannulla voi käyttää sekä muovi-, puu- että metallivälineitä. Kasariin on saatavana kansi.