Tamahagane San Tsubame vihannesveitsi 15 cm

Tuotenro: snmh1107

Tamahagane San Tsubame vihannesveitsi 15 cm

Tuotenro: snmh1107

159,00 

Tamahaganen San Tsubame -sarjan veitset valmistetaan 3-kerros teräksestä, joka taotaan noin 20mm paksuudesta 2mm paksuuteen. Näissä japanilaisissa veitsissä on ydinteräksenä VG-5, joka pysyy tunnetusti todella hyvin terässä ja on kovuudeltaan n. 61HRC. Ydinterästä suojaamaan on käytetty molemmin puolin SUS-410 ruostumatonta terästä.

  • Valmistettu Japanissa
  • 15cm terä soveltuu parhaiten vihannesveitseksi
  • Kahva micartaa, joka paranee ajankuluessa saaden lisää pitoa
  • 3-kerros teräs, joka on taottu n. 2mm paksuuteen
  • Pysyy todella hyvin terässä
  • Kovuus 61HRC
  • Teroituskulma n. 15°

 

Valmistaja: Tamahagane
Materiaali: VG-5 teräs, SUS-410 teräs ja micarta

Ilmainen toimitus yli 50 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 100 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

2 varastossa

Tuotekuvaus

Tamahaganen San Tsubame -sarjan veitset valmistetaan 3-kerros teräksestä, joka taotaan noin 20mm paksuudesta 2mm paksuuteen. Näissä japanilaisissa veitsissä on ydinteräksenä VG-5, joka pysyy tunnetusti todella hyvin terässä ja on kovuudeltaan n. 61HRC. Ydinterästä suojaamaan on käytetty molemmin puolin SUS-410 ruostumatonta terästä.

  • Valmistettu Japanissa
  • 15cm terä soveltuu parhaiten vihannesveitseksi
  • Kahva micartaa, joka paranee ajankuluessa saaden lisää pitoa
  • 3-kerros teräs, joka on taottu n. 2mm paksuuteen
  • Pysyy todella hyvin terässä
  • Kovuus 61HRC
  • Teroituskulma n. 15°

 

Valmistaja: Tamahagane
Materiaali: VG-5 teräs, SUS-410 teräs ja micarta

Lisätiedot

Valmistaja

TAMAHAGANE

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tamahagane San Tsubame vihannesveitsi 15 cm”
Tamahaganen San Tsubame -sarjan veitset valmistetaan 3-kerros teräksestä, joka taotaan noin 20mm paksuudesta 2mm paksuuteen. Näissä japanilaisissa veitsissä on ydinteräksenä VG-5, joka pysyy tunnetusti todella hyvin terässä ja on kovuudeltaan n. 61HRC. Ydinterästä suojaamaan on käytetty molemmin puolin SUS-410 ruostumatonta terästä.

  • Valmistettu Japanissa

  • 15cm terä soveltuu parhaiten vihannesveitseksi

  • Kahva micartaa, joka paranee ajankuluessa saaden lisää pitoa

  • 3-kerros teräs, joka on taottu n. 2mm paksuuteen

  • Pysyy todella hyvin terässä

  • Kovuus 61HRC

  • Teroituskulma n. 15°


 



Valmistaja: Tamahagane
Materiaali: VG-5 teräs, SUS-410 teräs ja micarta