Yaxell Blue Breeze vihannesveitsi 13cm

Tuotenro: 34602

Uutuus

Yaxell Blue Breeze vihannesveitsi 13cm

Tuotenro: 34602

79,00 

Japanilainen Yaxell Blue Breeze vihannesveitsi on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. Kolmikerroksinen terä on taottu kromista, molybdeenistä ja vanadiinista koostuvasta Movax Superior teräksestä ja rungon molemmin puolin on taottu kerros korkealaatuista japanilaista ruostumatonta terästä. Kestävä ja Yaxellin valikoimasssa aivan uusi sininen kahva on valmistettu pakkapuusta. Kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C58.

• Vihannesveitsi 13cm terällä
• Tyylikäs käteen istuva sininen pakkapuu-kahva
• 3 kerrosta taontaa
• Kovuus 58 HRC
• Teroituskulma 10°
• Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

24 varastossa

Tuotekuvaus

Japanilainen Yaxell Blue Breeze vihannesveitsi on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. Kolmikerroksinen terä on taottu kromista, molybdeenistä ja vanadiinista koostuvasta Movax Superior teräksestä ja rungon molemmin puolin on taottu kerros korkealaatuista japanilaista ruostumatonta terästä. Kestävä ja Yaxellin valikoimasssa aivan uusi sininen kahva on valmistettu pakkapuusta. Kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C58.

• Vihannesveitsi 13cm terällä
• Tyylikäs käteen istuva sininen pakkapuu-kahva
• 3 kerrosta taontaa
• Kovuus 58 HRC
• Teroituskulma 10°
• Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilainen Yaxell Blue Breeze vihannesveitsi on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. Kolmikerroksinen terä on taottu kromista, molybdeenistä ja vanadiinista koostuvasta Movax Superior teräksestä ja rungon molemmin puolin on taottu kerros korkealaatuista japanilaista ruostumatonta terästä. Kestävä ja Yaxellin valikoimasssa aivan uusi sininen kahva on valmistettu pakkapuusta. Kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C58. • Vihannesveitsi 13cm terällä • Tyylikäs käteen istuva sininen pakkapuu-kahva • 3 kerrosta taontaa • Kovuus 58 HRC • Teroituskulma 10° • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.