Yaxell Gou yleisveitsi 15cm

Tuotenro: 37016

Yaxell Gou yleisveitsi 15cm

Tuotenro: 37016

239,00 

Japanilaiset GOU -veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 101 kerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu 50 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63.

  • Ohutteräinen 15cm yleisveitsi sopii tarkkaan työskentelyyn
  • Kuorimiseen, muotoiluun, renssaamiseen
  • Kovuus 63 HRC
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 50 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 100 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

19 varastossa

Tuotekuvaus

Japanilaiset GOU -veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 101 kerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu 50 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63.

  • Ohutteräinen 15cm yleisveitsi sopii tarkkaan työskentelyyn
  • Kuorimiseen, muotoiluun, renssaamiseen
  • Kovuus 63 HRC
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Japanilaiset GOU -veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 101 kerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu 50 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63.
  • Ohutteräinen 15cm yleisveitsi sopii tarkkaan työskentelyyn
  • Kuorimiseen, muotoiluun, renssaamiseen
  • Kovuus 63 HRC
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.