Yaxell Ketu minikonata 14cm

Tuotenro: 34945

Uutuus

Yaxell Ketu minikonata 14cm

Tuotenro: 34945

249,00 

Japanilainen kokkiveitsi Yaxell Ketu on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. Kolmikerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Kokkiveitsen terä on yhtä hienoimmista teräslaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63

  • Konata veitsi on muodoltaan yhdistelmä kiritsuke, santoku ja kiinalaisen kokkiveitsen teristä
  • 14cm terä on näppärä koko pienemmäksi kokkiveitseksi
  • Hyvin käteen istuva pyöreähkö kahva on valmistettu pakkapuusta
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

17 varastossa

Tuotekuvaus

Japanilainen kokkiveitsi Yaxell Ketu on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. Kolmikerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Kokkiveitsen terä on yhtä hienoimmista teräslaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63

  • Konata veitsi on muodoltaan yhdistelmä kiritsuke, santoku ja kiinalaisen kokkiveitsen teristä
  • 14cm terä on näppärä koko pienemmäksi kokkiveitseksi
  • Hyvin käteen istuva pyöreähkö kahva on valmistettu pakkapuusta
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin
Japanilainen kokkiveitsi Yaxell Ketu on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. Kolmikerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Kokkiveitsen terä on yhtä hienoimmista teräslaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63
  • Konata veitsi on muodoltaan yhdistelmä kiritsuke, santoku ja kiinalaisen kokkiveitsen teristä
  • 14cm terä on näppärä koko pienemmäksi kokkiveitseksi
  • Hyvin käteen istuva pyöreähkö kahva on valmistettu pakkapuusta
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.