Yaxell Ketu nakiri 16,5cm

Tuotenro: 34944

Uutuus

Yaxell Ketu nakiri 16,5cm

Tuotenro: 34944

279,00 

Japanilainen nakiri veitsi Yaxell Ketu on valmistettu perinteisellä kerrostaontamenetelmällä. Kolmikerroksiseen nakiri veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Nakiri veitsen terä edustaa yhtä hienoimmista teräslaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63

  • Nakiri veitsi 16,5cm terällä
  • Aasiassa nakiri tunnetaan vihannesveitsenä
  • Hyvin käteen sopiva pyöreähkö pakkapuu-kahva
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

9 varastossa

Tuotekuvaus

Japanilainen nakiri veitsi Yaxell Ketu on valmistettu perinteisellä kerrostaontamenetelmällä. Kolmikerroksiseen nakiri veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Nakiri veitsen terä edustaa yhtä hienoimmista teräslaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63

  • Nakiri veitsi 16,5cm terällä
  • Aasiassa nakiri tunnetaan vihannesveitsenä
  • Hyvin käteen sopiva pyöreähkö pakkapuu-kahva
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin
Japanilainen nakiri veitsi Yaxell Ketu on valmistettu perinteisellä kerrostaontamenetelmällä. Kolmikerroksiseen nakiri veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Nakiri veitsen terä edustaa yhtä hienoimmista teräslaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63
  • Nakiri veitsi 16,5cm terällä
  • Aasiassa nakiri tunnetaan vihannesveitsenä
  • Hyvin käteen sopiva pyöreähkö pakkapuu-kahva
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.