Yaxell Super Gou Kiritsuke kokkiveitsi 20cm

Tuotenro: 37134

Yaxell Super Gou Kiritsuke kokkiveitsi 20cm

Tuotenro: 37134

459,00 

Japanilaiset Super Gou -veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 161 kerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu 80 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63.

Kahvan materiaali on punertavan musta micarta, eli laminoitu kangas. Micarta näyttää puulta, mutta huomattavasti paremmin kosteutta kestävää. Super Gou -veitset ovat pakattu tyylikkäisiin lahjalaatikoihin.

  • Kiritsuke on japanilainen yhdistelmä kasvis (Usuba)- ja kalaveistä (Yanagiba)
  • Soveltuu keittiön yleisveitseksi, tosin suositellaan taitavammille veitsen käyttäjille
  • 161 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 50 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 100 € | Toimitus 1-3pv

Ei varastossa - tiedustele saatavuutta

Varasto loppu

Tuotekuvaus

Japanilaiset Super Gou -veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 161 kerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu 80 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63.

Kahvan materiaali on punertavan musta micarta, eli laminoitu kangas. Micarta näyttää puulta, mutta huomattavasti paremmin kosteutta kestävää. Super Gou -veitset ovat pakattu tyylikkäisiin lahjalaatikoihin.

  • Kiritsuke on japanilainen yhdistelmä kasvis (Usuba)- ja kalaveistä (Yanagiba)
  • Soveltuu keittiön yleisveitseksi, tosin suositellaan taitavammille veitsen käyttäjille
  • 161 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Lisätiedot

Valmistaja

YAXELL

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Japanilaiset Super Gou -veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 161 kerroksiseen veitseen on SG2-teräksestä valmistetun ytimen molemmin puolin taottu 80 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla huikeat C63.

Kahvan materiaali on punertavan musta micarta, eli laminoitu kangas. Micarta näyttää puulta, mutta huomattavasti paremmin kosteutta kestävää. Super Gou -veitset ovat pakattu tyylikkäisiin lahjalaatikoihin.

  • Kiritsuke on japanilainen yhdistelmä kasvis (Usuba)- ja kalaveistä (Yanagiba)
  • Soveltuu keittiön yleisveitseksi, tosin suositellaan taitavammille veitsen käyttäjille
  • 161 kerrosta taontaa
  • Kovuus 63
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.