Yaxell Taishi vihannesveitsi 10cm

Tuotenro: 34735

Yaxell Taishi vihannesveitsi 10cm

Tuotenro: 34735

99,00 

Japanilainen vihannesveitsi Yaxell Taishi on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. Kolmikerroksisen terän rungon molemmin puolin on taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Vihannesveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista teräslaaduista (VG-10) ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.

  • Vihannesveitsi 10cm terällä
  • Hyvin käteen istuva pyöreähkö pakkapuu-kahva
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

27 varastossa

Tuotekuvaus

Japanilainen vihannesveitsi Yaxell Taishi on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. Kolmikerroksisen terän rungon molemmin puolin on taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Vihannesveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista teräslaaduista (VG-10) ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.

  • Vihannesveitsi 10cm terällä
  • Hyvin käteen istuva pyöreähkö pakkapuu-kahva
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Lisätiedot

Valmistaja

YAXELL

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yaxell Taishi vihannesveitsi 10cm”

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

 

Japanilainen vihannesveitsi Yaxell Taishi on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. Kolmikerroksisen terän rungon molemmin puolin on taottu kerros molybdenum vanadium -terästä tyylikkäällä koristetaonnalla. Vihannesveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista teräslaaduista (VG-10) ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwell asteikolla C61.
  • Vihannesveitsi 10cm terällä
  • Hyvin käteen istuva pyöreähkö pakkapuu-kahva
  • 3 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.