Yaxell Zen kokkiveitsi 24 cm

Tuotenro: 35541

Uutuus

Yaxell Zen kokkiveitsi 24 cm

Tuotenro: 35541

179,00 

Japanilainen kokkiveitsi Yaxell ZEN on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. 37 kerroksiseen kokkiveitseen on rungon molemmin puolin taottu 18 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Kokkiveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista teräslaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla C61.

  • Astetta kookkaampi 24 cm  kokkiveitsi, joka soveltuu hyvin esimerkiksi isojen kalojen ja lihafileiden siististi leikkaamiseen
  • Kokonaiset kaalit, salaattikerät, kurpitsat ja vastaavat isommat kasvikset on myös helpompi leikata pitkäteräisellä veitsellä
  • Pitkän terän ansiosta leikkausjälki pysyy tasaisena
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 37 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Tämä koko on useammin ammattikokkien suosiossa, kun taas useimpiin kotikeittiön tarpeisiin näppärämpi valinta on 20cm tai alle terä
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Ilmainen toimitus yli 70 € | Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € | Toimitus 1-3pv

Heti saatavilla verkkokaupasta

30 varastossa

Tuotekuvaus

Japanilainen kokkiveitsi Yaxell ZEN on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. 37 kerroksiseen kokkiveitseen on rungon molemmin puolin taottu 18 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Kokkiveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista teräslaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla C61.

  • Astetta kookkaampi 24 cm  kokkiveitsi, joka soveltuu hyvin esimerkiksi isojen kalojen ja lihafileiden siististi leikkaamiseen
  • Kokonaiset kaalit, salaattikerät, kurpitsat ja vastaavat isommat kasvikset on myös helpompi leikata pitkäteräisellä veitsellä
  • Pitkän terän ansiosta leikkausjälki pysyy tasaisena
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 37 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Tämä koko on useammin ammattikokkien suosiossa, kun taas useimpiin kotikeittiön tarpeisiin näppärämpi valinta on 20cm tai alle terä
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yaxell Zen kokkiveitsi 24 cm”

Hoito-ohjeet

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.

Japanilainen kokkiveitsi Yaxell ZEN on perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettu. 37 kerroksiseen kokkiveitseen on rungon molemmin puolin taottu 18 kerrosta molybdenum vanadium -terästä. Kokkiveitsen terä edustaa yhtä hienoimmista teräslaaduista ja metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla C61.
  • Astetta kookkaampi 24 cm  kokkiveitsi, joka soveltuu hyvin esimerkiksi isojen kalojen ja lihafileiden siististi leikkaamiseen
  • Kokonaiset kaalit, salaattikerät, kurpitsat ja vastaavat isommat kasvikset on myös helpompi leikata pitkäteräisellä veitsellä
  • Pitkän terän ansiosta leikkausjälki pysyy tasaisena
  • Kahva micartaa, joka paranee ajan kuluessa saaden lisää pitoa
  • 37 kerrosta taontaa
  • Kovuus 61 HRC
  • Teroituskulma 10°
  • Tämä koko on useammin ammattikokkien suosiossa, kun taas useimpiin kotikeittiön tarpeisiin näppärämpi valinta on 20cm tai alle terä
  • Pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on terän murtuminen.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lataa tästä keittiöveitsien hoito-ohje.