Maidonvaahdotus

Maitovaahdon latteihin, cappucinoihin ja muihin juomiin valmistat helposti kotikonstein. Täältä löytyy tarpeisiisi sopiva maidonvaahdotin paristokäyttöisistä vispilöistä liedellä toimiviin maidonvaahdottimiin. Valikoimissamme myös maidonvaahdotuskannu espressokoneen käyttäjille. Maitoa vaahdottaessa kannattaa huomioida oikea lämpötila. Parhaillaan maidon saa vaahtoamaan n. 50 ja 65 celsiusasteen välillä. Jos käytät paristokäyttöistä maidonvaahdotinta, voit lämmittää maitoa mikrossa puoli minuuttia kerrallaan. Parhaiten vaahtoaa maito, jossa on rasvaa eli lehmänmaidoista täysmaito takaa pysyvimmän vaahdon. Kasviperäisten maitojen vaahdottamisessa kannattaa suosia kauramaitoa.

Näytetään kaikki 17 tulosta