Vispilä, pallovispilä ja kierrevispilä vaahdottamiseen, sekä kastikkeiden ja leivosten valmistamiseen. Pallovispilä kannattaa valita, kun vatkaat pyöreäpohjaisessa kulhossa ja perinteinen tasainen kierrevispilä toimii taas paremmin tasapohjaisessa astiassa kuten kattilassa. Tanskalainen vispilä on jämäkkä teräksestä ja puusta valmistettu taikinavispilä joka loistaa varsinkin raskaampia leipätaikinoita sekoitettaessa.
Käsikäyttöinen veivattava vispilä vatkaa juuri niin tehokkaasti kuin leipuri jaksaa kammesta kääntää. Veivattava vispilä on mainio apuri taikinoiden ja kerman vispaamiseen siellä missä sähköä ei ole saatavissa.
Näytetään kaikki 15 tulosta
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinUutuus
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriin