Kiinteäpohjaisella kakkuvuoalla valmistat kakkupohjat, kumottavat kakut eli ns. keikauskakut ja isoimmilla vuoilla valmistat näyttävät hääkakkupohjat. Suosittelemme ehdottomasti vuoan voitelua ja tarvittaessa korppujauhotusta, jotta kakku irtoaa hyvin.
Näytetään kaikki 11 tulosta
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinVarasto loppu - tiedustele saatavuutta
Lue lisääLue LisääHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriin