Parilapannulla paistat niin lihat, kalat, kuin kasviksetkin paahtaen pintaan tyylikkään parilakuvion. Voit kypsentää raaka-aineet parilapannussa kerralla kypsäksi tai ottaa vain kuvion pintaan ja viimeistellä uunissa. Parilapannuksi kannattaa valita vain valurautaa tai hiiliterästä sillä ne varastoivat lämpöä parhaiten taaten kauniin ruskistumisen.
Näytetään kaikki 6 tulosta
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinVarasto loppu - tiedustele saatavuutta
Lue lisääLue LisääHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinVarasto loppu - tiedustele saatavuutta
Lue lisääLue Lisää