Sirkulaattori kypsentää raaka-aineesi tarkkaan hallitussa lämpötilassa vesihauteessa asettamasi kypsennyslämpötilan mukaan. Sirkulaattori pitää vesihauteen lämpötilan jopa 0,1 asteen tarkkuudella ja näin raaka-aineet eivät pääse kypsymään liikaa. Ranskassa alun perin kehitetty Sous Vide vesihaudekypsennys säilyttää raaka-aineiden mehevyyden ja ravintoaineet poikkeuksellisen hyvin. Onnistuneeseen Sous Vide kypsennykseen tarvitaan sirkulaattori, vakuumipussi ja vakuumikone, jolla saat raaka-aineet tyhjiöpakattua ilmatiiviisti. Lisäksi tarvitaan astia esimerkiksi iso kattila, jonka voi täyttää vedellä tai vaihtoehtoisesti valikoimastamme löytyvä GN-pakki. Sirkulaattori on kiinnitettävissä yksinkertaisella ruuvipuristimella astiaan kuin astiaan.
Näytetään kaikki 18 tulosta
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriin