Sous Vide sirkulaattori & vakuumikone

Sirkulaattori kypsentää raaka-aineesi tarkkaan hallitussa lämpötilassa vesihauteessa asettamasi kypsennyslämpötilan mukaan. Sirkulaattori pitää vesihauteen lämpötilan jopa 0,1 asteen tarkkuudella ja näin raaka-aineet eivät pääse kypsymään liikaa. Ranskassa alun perin kehitetty Sous Vide vesihaudekypsennys säilyttää raaka-aineiden mehevyyden ja ravintoaineet poikkeuksellisen hyvin. Onnistuneeseen Sous Vide kypsennykseen tarvitaan sirkulaattori, vakuumipussi ja vakuumikone, jolla saat raaka-aineet tyhjiöpakattua ilmatiiviisti. Lisäksi tarvitaan astia esimerkiksi iso kattila, jonka voi täyttää vedellä tai vaihtoehtoisesti valikoimastamme löytyvä GN-pakki. Sirkulaattori on kiinnitettävissä yksinkertaisella ruuvipuristimella astiaan kuin astiaan.

Näytetään kaikki 17 tulosta