Perunaprässi on se salaisuus, jolla saadaan samettinen muusi ilman yhtään sattumia. Kotimuusia varten voit hyvin keittää perunat kuorineen ja puristaa prässistä läpi sellaisenaan. Perunaprässiä voi käyttää hyvin myös avokadojen puristamiseen guacamolea varten, tai tehdä mozzarellapalloista pizzajuustoraastetta. Sosemyllyillä saat taas näppärästi paseerattua esim. omenat hilloa varten.
Näytetään kaikki 16 tulosta
Heti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinVarasto loppu - tiedustele saatavuutta
Lue lisääLue LisääHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriinHeti saatavilla verkkokaupasta
Lue lisääLisää ostoskoriin