Irtopohjavuoka

Irtopohjavuoat – helppoon ja siistiin kakun irrotukseen

Irtopohjavuoka on leivontatarvikkeiden klassikko, joka sopii täydellisesti lähes kaikenlaisten kakkujen valmistamiseen – niin paistettaville kuin hyydytettävillekin leivonnaisille. Vuoka mahdollistaa valmiin kakun vaivattoman irrottamisen ehjänä, mikä tekee siitä erityisen suositun esimerkiksi juustokakkujen, täytekakkujen ja muiden näyttävien leivonnaisten valmistuksessa.

Paistettavien kakkujen kohdalla suosittelemme vuoan huolellista voitelemista ja tarvittaessa korppujauhotusta. Käytä myös leivinpaperia vuoan pohjalla – näin varmistat, että kakku irtoaa siististi ja ehjänä.

Hyydytettävissä kakuissa, kuten juustokakuissa tai moussekakuissa, kannattaa käyttää lisäksi reunakalvoa. Se auttaa luomaan sileät ja siistit reunat ilman tarvetta viimeistelylle.